Bli med på en inspirerende vegetar- og sjømatdag

Bli med på en inspirerende vegetar- og sjømatdag

Sammen med BAMA og Håvard Ravn Larsen inviterer vi til et matkurs der spennende smaker og nyttige oppskrifter deles.

Her blir du inspirert til å bruke det meste fra fisken og grønnsakene, slik at du får mindre matsvinn, bedre kjøkkenøkonomi og blir mer bærekraftig. Råvarene brukes i egne retter, men også som garnityr.

En matnyttig dag for både lukt, smak og syn!


Sted: BAMA Storkjøkken, Nedre Kalbakkvei 40, 1081 Oslo. Trykk her for kart.
Tidspunkt: Torsdag 13. juni kl. 10.00-14.00
Pris: Gratis
Påmelding: Bindende påmelding innen torsdag 6. juni. Meld deg på her.

Det er begrenset antall plasser, så meld deg på så fort som mulig


Kontakt Knif Innkjøp

Unni Beate Andreassen
404 05 981