KNIF-Storhusholdningskonferanse, Oslo

KNIF-Storhusholdningskonferanse, Oslo

Mandag 28. oktober inviterer vi til KNIF-Storhusholdningskonferanse på Oslo Kongressenter. Du får en innholdsrik fagdag i matgledens tegn – med dyktige foredragsholdere og utsøkte smaksopplevelser. Konferansen åpnes av landbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF). Her blir det en flott anledning til inspirasjon, sosialt fellesskap og gode matøyeblikk. Velkommen!

Meld deg på i dag og senest innen 1. oktober. Trykk her for påmelding.

Program:

Kl 09.00 Dørene åpnes for registrering

Kl 09.45 Landbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) åpner konferansen

Kl 10.00 Jan Erik Larssen: Gjennom livets berg- og dalbane med livet som innsats!
– 
Livet har enormt mye å by på, og det vi blir bydd kommer ofte som en stor overraskelse. Mitt snart 50-årige liv har vært som en berg og dalbane hvor jeg av og til har vært på de øverste toppene, men også besøkt den dypeste bunn. Er det ikke sånn livet er for de fleste av oss? Jeg gleder meg til å dele noen av mine høydepunkter fra begge endene av skalaen med dere på KNIF konferansen.

Kl 11.00
Jonas Werner Andersen: Trendrapport fra serveringsbransjen
Jonas jobber i NorgesGruppen servering, er utdannet kokk og har jobbet med mat hele livet. Han er matentusiast med stort engasjement og kunnskap om mat og trender. Denne halvtimen ønsker han å gi deg et bilde av de viktigste mattrendene nasjonalt og internasjonalt.



Kl 11.30 Våre leverandører byr på en stor messe og lunsj
Nå får du anledning til å rusle rundt, bygge relasjoner og smake på spennende mat og drikke. Mange nyheter også innenfor non-food og mye mer. Våre samarbeidspartnere har i tillegg stor fagkunnskap, så her er det mye å lære.

Kl 13.00-15.30 Sett sammen din egen ettermiddag ut fra dine behov og interesser med inntil fire fag-foredrag. Du bestemmer selv hvilke foredrag du ønsker å gå på og du trenger ikke å melde fra om dette på forhånd. Velg mellom disse ti foredragene:

  • Inspirer dine medarbeidere til å yte sitt beste, ta vare på dine kolleger og vær en tydelig leder.
    Christer Rødseth, kjøkkensjef Vaaghals og kaptein på Det Norske Kokkelandslaget
  • Veganmat med kokkene fra Engrosfrukt, Richard Nystad og Hans-Thomas Henriksen byr opp til en bærekraftig, supersunn og lærerik halvtime
  • La Håvard Ravn Larsen fra BAMA Storkjøkken gi deg tips og inspirasjon til å bruke det meste av fisken og grønnsakene, både som egne retter og som garnityr
  • Det er mange tunge løft på et kjøkken som setter spor etter seg i rygg, skuldre og armer. Få tips til god ergonomi av Trude Hansen Svanqvist fra Stamina Helse
  • Renholdere har forholdsvis tungt og fysisk arbeid, med ensidige og gjentagende belastninger for kroppen. Få tips til god ergonomi av Trude Hansen Svanqvist fra Stamina Helse
  • Super-kokkene fra Jæder og Haugen Gruppen ønsker å overbevise deg om at «Autentisk meksikansk» er en mattrend som kommer til å få fotfeste. Gled deg til gode smaker!
  • Symre Hagen fra Lilleborg gir deg kunnskap om moderne renholdsteknikker, om vanlige problemområder, og hvordan man forebygger og løser disse
  • Kutt matsvinn – matbransjen har et mål om å halvere matsvinnet innen 2030. Hva kreves av oss for å være med? Jan Tore Risdal, Knif Innkjøp
  • Plastparadokset – hvordan kan man både leve av å selge plast, men samtidig leve bedre av å forby plast og erstatte det med et bedre alternativ? Marius Barhaugen fra NorEngros
  • Dagens kostholdsdebatt oppleves polarisert og fragmentert, og «alle» har en formening om ernæring. TINE Partner vil bidra med sin store kompetanse på ernæring og godt kosthold.

 
Fullstendig timeplan for de parallelle fag-foredragene vil bli sendt ut i god tid før konferansen.



Tidspunkt: Mandag 28. oktober, kl 09.00-15.30

Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo. Trykk her for kart.

Pris: Kun 700 kroner (inkl. mva) i deltakeravgift. 
Påmeldingen er bindende, og ikke refunderbar.
 Reiseutgifter og evt. overnatting kommer i tillegg.
Påmeldingsfrist: 1 oktober. 
 Trykk her for påmelding 

Velkommen til KNIF-Storhusholdningskonferanse 2019 – inspirasjon, sosialt fellesskap og gode matøyeblikk


Kontakt Knif Innkjøp

Unni Beate Andreassen
404 05 981