Webinar: Grunnleggende regnskapsforståelse

Webinar: Grunnleggende regnskapsforståelse

Dette webinaret er for deg som ikke har spesielle forkunnskaper innen regnskap og ønsker mer grunnleggende kompetanse. Vi vil i dette webinaret gjennomgå et regnskap og hvordan det er bygget opp. Vi vil se på hovedområder hvor det oftest oppstår feil og hvor regnskapet oppfattes feil.

Det vil bli anledning til å stille spørsmål underveis, og i etterkant av kurset.​

Kursinnhold

  • Debet og kredit
  • Balanse vs resultat, hva er viktigst?
  • Kontoplan
  • Periodisering og avskriving
  • Hvordan lese og forstå driftsregnskap

«Foreleser evner å ta kursdeltaker med inn på en reise i regnskap som har en nytteverdi om man kan litt eller mye når det kommer til forståelse av regnskap. Krevende begreper ble plutselig veldig forståelig.  Kurs og kursholder kan på det varmeste anbefales.»
Daniel Sørensen, Daglig leder GMS Eiendom

Foredragsholder

Jakob L. Berglund er utdannet revisor og jobber i Knif Regnskap som rådgiver innenfor økonomi. Han har lang fartstid innenfor revisjon og regnskap, og har også undervist i finansregnskap på Universitetet i Agder. Denne kompetansen samt hans evne til å formidle på en engasjerende måte, samt hans genuine interesse for faget, gjør kurset lærerikt og spennende. Jakob har også i mange år vært engasjert i det frivillige Norge på fritiden.

Praktiske opplysninger

Dette kurset tilbys som Webinar. Lenke fås ved påmelding.
Tidspunkt: Torsdag 15. oktober kl 0900-11.00
Kursavgift: Kr 890
Påmeldingsfrist:
Tirsdag 13. oktober. Trykk her for påmelding

Det er bindende påmelding og kursavgiften er ikke refunderbar. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset avholdes. Har du spørsmål, kontakt oss gjerne her: informasjon@knifregnskap.no

Ku​rsbevis

Det vil bli utstedt kursbevis til deltakere hvis ønskelig. Kurset dekker etterutdanningskrav for autoriserte regnskapsførere.


Velkommen på kurs i grunnleggende regnskapsforståelse


Kontakt Knif Regnskap

Marta Dortea Lian
971 85 412