KNIF-Sør seminaret 2018 onsdag 5. september

KNIF-Sør seminaret 2018 onsdag 5. september

Sparebanken Sør og Knif Innkjøp har gleden av å invitere til det årlige lederseminaret i Kristiansand onsdag 5. september.

Møt Idar Kreutzer, Ragnar Torvik, Morten Aa Djupvik, Henrik Syse og Herborg Kråkevik

Med godt faglig innhold gjennom dagen og sosialt program om kvelden er dette en nyttig møteplass for deg med en sentral lederposisjon.

Program:

​09.30
​Buss fra Kristiansand Lufthavn, Kjevik
​10.00
​Faglig program
12.00
​Lunsj
16.00
​Avslutning av det faglige programmet
​17.30
​Konsert i kapellet på Ansgar Teologiske Høgskole
Middag i Speilsalen, Clarion Hotel Ernst
​22.30
​Takk for i dag

Foredragsholdere:

Idar.jpg


Idar Kreutzer: «Digitalisering og det grønne skiftet muligheter og utfordringer for næringsliv og frivillige organisasjoner.»

Idar Kreutzer er administrerende direktør i Finans Norge, og har tidligere 20 år med lederverv i Storebrand, hvorav 12 år som konsernsjef. Han har en rekke verv i norsk næringsliv, blant annet som styreleder i Posten Norge og Flyktninghjelpen.

Ragnar.jpg


Ragnar Torvik: «Den nye teknologien og den nye økonomien: Makroøkonomiske effekter.»

Ragnar Torvik er professor i samfunnsøkonomi ved NTNU og professor II på BI. Han har erfaring fra Norges Bank og Universitetet i Oslo og er medlem av det Finanspolitiske rådet i Sverige. Torvik forsker blant annet på hvorfor noen oljerike land gjør det så bra mens andre gjør det dårlig.

Morten.jpg


Morten Aa Djupvik: «Utvikling av prestasjonskultur i en organisasjon.»

Morten Aa Djupvik er tidligere hovedtrener for det norske herrelandslaget, ekspertkommentator for NRK, idrettsjef i Norges Skiskytterforbund og nå HR-direktør i IK Start.


Syse.jpg


Henrik Syse: «Etikk og samfunnsansvar: Sunn fornuft eller temmelig komplisert?»

Henrik Syse er filosof, forfatter og fredsforsker. Han var sentral i arbeidet med å implementere de etiske retningslinjene i oljefondet og har skrevet og redigert en rekke faglige og populærvitenskapelige bøker og artikler om etikk, filosofi, religion og krig.

Om kvelden:

Herborg.jpg

​Vi inviterer til en hyggelig sosial samling med middag, der Herborg Kråkevik sørger for den musikalske stemningen.Sted: Clarion Hotel Ernst, Rådhusgata 2, Kristiansand. Trykk her for kart.
Tidspunkt: Onsdag 5. september, fra kl 10.00 til 22.30
Deltakeravgift: Kr 500 (inkl. mva). Dette inkluderer buss fra Kjevik, lunsj, fagprogram og sosial samling med middag om kvelden. 
Påmeldingsfrist: Fredag 22. juni. Trykk her for påmelding.

Ønsker du overnatting på Clarion Hotel Ernst, er prisen for enkeltrom kr 990.


Kontakt Knif Innkjøp

Karl Gunnar Opdal
952 35 818

Kontakt Sparebanken Sør

Vidar Blakseth
982 81 585