Kontanthåndtering og verditransport

Kontanthåndtering og verditransport

Loomis tilbyr et bredt spekter av helhetsløsninger innen verditransport, kontanthåndtering og telletjenester. Verditransport inkluderer kontanttilførsel til og fra butikker, banker og automater. Kontanthåndtering og telletjenester innebærer opptelling av kontantinnskudd, rapportering, ekthets- og kvalitetskontroll av sedler og mynt, samt elektronisk oppgjør på kundens konto.

Loomis’ forretningsidé er å håndtere samfunnets kontanter trygt, sikkert og effektivt, både for kunder og ansatte. Gjennom denne avtalen får KNIF-medlemmene rabatterte priser på Loomis sine tjenester.

Loomis tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Verditransport
  • Leie av dropsafe
  • Kjøp av deponerings boks
  • Tellesentraltjenester
  • Norges største banknøytrale nattsafenettverk

De helhetsløsninger og stordriftsfordeler, samt den spesialkompetanse som Loomis tilbyr, gjør at medlemmene kan redusere sine kostnader på kontanthåndtering og samtidig øke sikkerheten.

Nærmeste nattsafe, minibank eller myntrullveksler?

I den landsdekkende oversikten finner du tilgjengelige Loomis nattsafer, minibanker og myntrullvekslere. Trykk her for å se oversikten.

Om Loomis

I Norge har Loomis 11 avdelingskontorer og over 100 biler som betjener faste landsdekkende ruter. I tillegg har de alltid personell som står klar for utrykning hvis noe haster. Den samme strukturen med landsdekkende rutenett og avdelingskontorer med tellesentraler finnes i 21 andre land.

Klikk på "Kontakt meg nå"-knappen

Send inn utfylt kontaktskjema som du finner under knappen "Kontakt meg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Marthe Fjeld
979 89 942

Kontakt Loomis Norge AS

Håkon Eriksen
910 99 3821


Loomis prisoversikt

Passord :