Sverre W. Monsen

Sverre W. Monsen

Sverre W. Monsen er Norges ledende produsent og leverandør av arbeidstøy og andre tekstiler til det profesjonelle markedet i Norge. De har et stort team med eksperter innen tekstil og mer enn 150 års erfaring i bransjen.

Blant deres største kunder er sykehus, industrielle vaskerier, sykehjem, hotell og restaurant, forpleining og renhold, skip og offshore-kunder, samt uniformbrukere i de aller fleste yrker.

Sverre W. Monsen er opptatt av å finne gode tilpassede løsninger for den enkelte kunde og kan også hjelpe til med å lage egne kolleksjoner for kunder som ønsker det. Bedriften har egen systue på huset, der de trykker og/eller broderer alt av logoer selv.

Sverre W. Monsen tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • KNIF-priser på avtalesortimentet
  • 25% rabatt på øvrig sortiment
  • Mer enn 3.000 produkter på 4 000 kvm lager
  • Kort leveringstid
  • Fraktfri levering på kjøp over kr. 3.000 eks. mva. (på ordre under 3000 kr kommer et frakttillegg på kr 96)

Etisk handel

Produktene produseres på fabrikker som regelmessig kontrolleres for å sikre blant annet anstendige arbeidsforhold for de fabrikkansatte. Konsernet er medlem av Amorfi, som følger opp deres produsenter i henhold til styringssystemet BSCI, samt medlem av Etisk Handel Norge.

Miljø

Produktene har øko-tex sertifisering og flere har også miljømerket EU Blomsten. Sverre W. Monsen har fokus på å redusere mest mulig plastemballasje og faser inn alternativ emballasje. De er medlem av Grønt Punkt Norge og er Miljøfyrtårn-sertifisert.

Hvordan bli kunde og få KNIF-rabatter?

Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991

Kontakt Sverre W. Monsen

Jeanne O. Ebbesvik
900 20 571