Renholdstjenester

Renholdstjenester

Accept Servicepartner har med sine 25 års erfaring utviklet seg til å bli en nasjonal aktør innen daglig renhold og har både små og store virksomheter i sin portefølje. Selskapet er miljøfyrtårnsertifisert, godkjent av Arbeidstilsynet og har AAA kredittverdighet. Kontinuitet i eierskap, lederskap og medarbeidere gir forutsetninger for høy leveringsdyktighet.

Accept tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Daglige renholdstjenester
  • Konkurransedyktige KNIF-priser, rabatter og betingelser
  • Høy kvalitet og service
  • Landsdekkende
  • Grundig skreddersøm av omfang og behov for den enkelte virksomhet
  • En seriøs og langsiktig samarbeidspartner

Høy kvalitet og lønn etter tariff

Accept har i sin grunnholdning at renhold bør ha høystatus og jobber aktivt for at deres ansatte skal få nok tid til å utføre sine arbeidsoppgaver. Andre viktige forutsetninger for deres ansatte er lønn etter tariff, grundig opplæring og oppfølging. Uten dette er det ikke mulig å levere høy kvalitet og kontinuitet på det daglige renholdet.

Gratis befaring og tilbud fra Accept

Kontakt Anders Berntsen direkte på telefon 974 94 585, for å få best mulig renholdsløsning til din virksomhet. Trykk gjerne også på deres logo til høyre, så kommer du til deres nettside. Der finner du mer detaljert informasjon.

Klikk på «Kontakt meg nå»-knappen

Send inn utfylt kontaktskjema som du finner under knappen «Kontakt meg nå» øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Kåre Rønningen
404 05 980

Kontakt Accept Servicepartner

Anders Bentsen
974 94 585