Storkjøkken og utstyr

Storkjøkken og utstyr

Norrøna Storkjøkken er Norges komplette leverandør av kjøkken- og storkjøkkenutstyr. Med kontorer over hele landet tilbyr de et omfattende produktspekter av tjenester, service og vedlikehold – alt fra prosjektstart til smarte løsninger som gir lønnsom logistikk.

Norrøna Storkjøkken tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Gode betingelser på kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr

Siden 1947 har Norrøna Storkjøkken bygget en unik kompetanse og knyttet nære bånd til kvalitets-leverandører over hele verden. Produktutvalget er satt i system der de tilbyr et gjennomført opplegg helt fra planlegging og tegning, til montering, opplæring og teknisk dokumentasjon av storkjøkken. De har showroom og butikker i Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Bergen, Oslo, Horten, Harstad og Bodø.

Ergonomi og brukeropplevelser

Deres kunder er alt fra offshore til bedriftskantiner, barnehager og skoler. Ergonomi og brukeropplevelser settes høyt. For bedre økonomi velges kvalitetsutstyr noe som reduserer behov for utskiftning. Serviceavdelingene lagerfører et stort utvalg reservedeler og er bemannet med teknikere som stiller opp når du trenger det.

Klikk på «registrer deg nå-knappen»

Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen «registerer deg nå» øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Unni Beate Andreassen
404 05 981

Kontakt Norrøna Storkjøkken

Knut Kleming
922 24 003