Lekeapparater og møbler

Lekeapparater og møbler

Avtalen med Lekolar inviterer til lek og læring, pedagogiske produkter og løsninger for gode ute- og inneområder for barn, ungdom og voksne.

Selskapets produkter er utviklet med tanke på bruk i barnehager, skoler, SFO, institusjoner, folkehøgskoler, leirsteder med mer. Det betyr at de garanterer for kvalitet og sikkerhet med sine produkter, samt et miljøfokus og etisk produksjon. Uansett hva du har behov for til miljøer for barn og unge, både inne og ute, er Lekolar en totalleverandør med over 20.000 produkter i sitt sortiment med gunstige KNIF-priser i alle kategorier.

Lekolar tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Gode rabatter og KNIF-priser på blant annet uteleker, formingsmateriell, tekstil, metallsløyd, leker, idrettsutstyr, kontormateriell, møbler og innredning
  • Befaring og tegningsforslag kostnadsfritt
  • Landsdekkende monteringsteam
  • Nettbutikk med over 20 000 artikler

Bærekraft

Lekolar er miljøsertifisert etter ISO 14001 og medlem av Etisk Handel Norge (tidligere Initiativ for etisk handel – IEH). Les mer om deres miljøpolicy her og deres samfunns- og CSR-policy her.

Kvalitetsmerker og markedets største sortiment

Magne Egerhei, i Lekolar trekker spesielt fram at produktene bidrar til å utvikle positiv og læringsfremmende virksomhet, samt følgende punkter:

  • Barn og ungdom er alltid i sentrum, og vi tar alltid utgangspunkt i deres verden, behov og preferanser når vi utvikler vårt sortiment.
  • For oss er det viktig å forstå lærere og pedagogenes hverdag, og vi har derfor knyttet til oss pedagogisk utdannede medarbeidere og kompetanse på flere områder    Vi har et av markedets aller største og bredeste sortiment
  • Vi forhandler mange ledende og kjente kvalitetsmerker for alle aldersgrupper
  • Vi er miljø- og kvalitetssertifisert med en egen Code of conduct

Bli kunde

Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "Bli kunde nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Lekolar har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Alise K. Nystøyl
456 10 004

Kontakt Lekolar

Kundeservice
33 72 98 00