Vaskeritjenester

Vaskeritjenester

Nor Tekstil tilbyr blant annet vaskeritjenester av sengetøy og duker. De er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester og har 17 topp moderne vaskerier fra Kristiansand i sør til Svolvær i nord.

Nor Tekstil samarbeider med alt fra store helseforetak til mindre bedrifter. De leverer vask og utleie av tekstiler til blant annet hoteller, sykehus, andre helseinstitusjoner, industri og offshorebedrifter.

Nor Tekstil tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Vask og utleie av sengetøy/frotté, institusjonstekstiler, restauranttekstiler (duker og servietter) kokketøy, matter og mopper
  • Høy kvalitet og service
  • Gode KNIF-priser og betingelser på utvalgte produkter

Leie av sengetøy

Alle produktene er av god kvalitet og tekstilene tåler industriell vask og etterbehandling.

RestauranttøyVed å velge riktig duk og serviett forteller du kundene hvilken standard og pris du tilbyr. Nor Tekstil tilbyr vask og utleie av tekstiler (duker, servietter) til restauranter, kantiner og andre spisesteder. Hvitt er standard, men du kan leie den fargen som passer best til ditt konsept.

Kokketøy


Produktsortimentet er stort, og Nor Tekstil tilby det meste av kokkejakker, -bukser og forstykker.

Gulvmatter

Riktig bruk og sammensetning av gulvmatter reduserer behovet for renhold samtidig som miljøet holdes rent lengre og inneklima bedres. 
Nor Tekstil leier ut matter og i leieordningen avtales byttefrekvens der vaskeriet ordner med henting av skitne og levering av rene matter. Nor Tekstil har kampanje på gulvmatter fram til 31. desember 2017. Trykk her for mer informasjon om denne kampanjen.

Mopper

Et abonnement på mopper sikrer rene mopper i avtalt mengde og til avtalt tid.


Institusjonstekstiler

Nor Tekstili tilbyr vask og utleie av institusjonstekstiler av høy kvalitet. Produktsortimentet er stort, og de tilbyr det meste av arbeidsuniformer til bruk i institusjoner.

Mer informasjon

Kontakt Nor Tekstil for å finne best mulig løsning for din virksomhet. Trykk gjerne også på deres logo til høyre, så kommer du til Nor Tekstil sin nettside. Der finner du mer informasjon.

Klikk på "registrer deg nå"-knappen

Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når skjemaet er sendt Knif Innkjøp vil du bli kontaktet innen kort tid.

Etisk handel Norge

Nor Tekstil er medlem av Etisk handel Norge (EHN) og benytter organisasjonen som en aktiv samarbeidspartner. EHN er et ressurssenter og en pådriver for etisk handel. Organisasjonens formål er å fremme handel som sikrer opprettholdelse av menneske- og arbeidsrettigheter, utvikling og miljø.


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt Nor Tekstil AS

Ole-Martin Frimannslund
900 43 884