Visolit og nettbutikk

Visolit og nettbutikk

I Visolit sin nettbutikk finner du alt fra nettverkskabler til store serverløsninger. Nettbutikken har mer enn 300 000 unike varenummer fra 3 000 produsenter, inkludert de aller største distributørene i Norge.

Er du en erfaren bruker av nettbutikker, vil du kjenne igjen standard søkefunksjoner eller søkewizard'er, som gjør det enklere å finne fram i det store utvalget.

Personlig service

Nettbutikken har også et eget team med erfarne rådgivere. De hjelper deg gjerne med råd, priser eller legger inn bestillingene for deg, slik at du alltid får den beste løsningen.

Mulighet for standardisering av bestillingene

Det er også mulig å standardisere, slik at nettbutikken tilpasses dine valg og gjør det enklere å finne fram til "dine" varer.

Brukerklare maskiner

Visolit tilbyr selvfølgelig også ferdigtanking av maskiner slik at de er tilnærmet brukerklare når de leveres din organisasjon. Pris er avhengig av hva du ønsker å få gjort. Ta gjerne kontakt, hvis du ønsker mer informasjon om dette.

Gode KNIF-priser

Visolit Norway AS tilstreber å ha gode KNIF-priser, men feil kan dessverre forekomme så det er viktig at Visolit får beskjed om vesentlige avvik i negativ retning. 
Det er også viktig å gi beskjed hvis deres organisasjon har egne avtaler med produsentene som gir dere bedre priser (Bid-priser).


Kontakt Knif Innkjøp

Kåre Hegle
404 05 988

Kontakt Visolit nettbutikk

Nettbutikk
66 85 15 15