Konica Minolta nettbutikk

Konica Minolta nettbutikk

Konica Minolta sin nye nettbutikk for bedrifter leverer alt av IT-utstyr og programvareløsninger – noe som forenkler din arbeidsdag. 


Kjøp alt av IT-utstyr på ett sted

I nettbutikken finner du alt din bedrift trenger av IT-utstyr og alle kjente merkevarer – fra dataprodukter som servere og PC, til et stort utvalg av tilbehør og rekvisita. I tillegg til printere, har nettbutikken også Apple produkter, mobiltelefoner, dataforbruksartikler og nettverksutstyr. Med andre ord – du kan kjøpe alle IT-produktene din organisasjon trenger på ett og samme sted.

Egen innkjøpsportal for KNIF-medlemmer med rabatterte priser

I Konica Minolta sin nettbutikk får virksomheten en egen skreddsydd portal. De standardiserer dine tidligere kjøp og søk, og gjør det enklere for deg å finne fram til de produktene du faktisk trenger. Slik kan du enkelt og greit finne frem til det din virksomhet vanligvis bruker av IT-utstyr, noe som forenkler arbeidsdagen og gjør IT-innkjøpene mye enklere. Som KNIF-medlem får du faste rabatterte priser på varene i nettbutikken.

Direkte link til nettbutikken: Trykk her for å komme rett til nettbutikken eller trykk på logoen til høyre

Personlig service og chat-funksjon

Nettbutikken har et eget team med erfarne rådgivere som hjelper deg med å finne frem til produkter og priser tilpasset ditt behov. Med nettbutikkens chat-funksjon kommer du fort i direkte kontakt med teamet. Konica Minolta er kjent for å ha fokus på service og å finne løsninger og produkter som er de beste for din virksomhet.

Registrer deg som kunde

Når du blir kunde i nettbutikken, husk å legge inn "KNIF" i feltet "Kommentar/Fordelsavtaler/BID" for å få KNIF-priser. Trykk her for å registrere deg som kunde.


Kontakt Knif Innkjøp

Jofred Nesje
474 04 142

Kontakt Konica Minolta

Thomas Kristiansen
932 64 507