Kassasystemer

Kassasystemer

CASIO Kassasystemer er leverandør av alt fra enkle kassaapparater til komplette butikkdataløsninger med integrasjoner til regnskap, nettbutikk og andre systemer. De  har en betydelig markedsandel i Norge.

Komplett butikkdataløsning

CASIO Kassasystemer (Kasse og Butikkdata AS) tilbyr en komplett løsning og gir mulighet til å forholde seg til kun én leverandør. Betalingsterminaler, brikkesystemer, rekvisita- og tilbehørsprodukter tilbys også i avtalen.

CASIO Kassasystemer tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Gode KNIF-priser og betingelser
  • Landsdekkende forhandlernett som kan både innkjøp og bransjen
  • Tilgang og oversikt over din egen kjøpsstatistikk
For mer informasjon og produktspekter, trykk på logoen til høyre og du kommer til CASIO sin nettside.

Ny kassasystemlov

Fra 1. januar 2019 må alle bokføringspliktige enheter registrere kontantsalg som tilfredstiller kravene i den nye kassasystemloven og kassasystemforskriften. CASIO leverer systemer som tilfredsstiller disse kravene. Det nye regelverket vil gjøre det vanskeligere å manipulere kassasystemet og unndra kontantsalg fra skatte- og avgiftsberegningen. Målet er å bekjempe svart økonomi og sikre mer rettferdig beskatning i kontantsalgbransjen.

Kampanjer

Til høyre finner du produktinformasjon og priser på noen kampanjeprodukter: CASIO SE-S400, CASIO V-R200 og V-R7100, eller trykk her for å komme til brosjyren.

Klikk på "registrer deg nå"-knappen

Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991

Kontakt CASIO Kassasystemer

Bjørg Braaten
908 32 896