Møbler fra Kinnarps

Møbler fra Kinnarps

Kinnarps har over 75 års erfaring og kunnskap i å leverer helhetsløsninger, innredninger og gode arbeidsmiljø for kontor, skole og helse. De har flere store merkevarer som til sammen tilbyr en god bredde i ulike produkter fra design til funksjon – alle godt ergonomisk tilpasset. Kinnarps tar ansvar for hele verdikjeden – fra produksjon til leveranse og montering hos kunden.

Kinnarps Group designer, utvikler og markedsfører følgende varemerker: Kinnarps, Materia, Skandi, NC Nordic Care, Drabert og MartinStoll.

Kinnarps tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Konkurransedyktige priser
  • Bistand til møbleringsforslag og pristilbud
  • Erfarne og dyktige rådgivere
  • God oppfølgning og service
  • Landsdekkende forhandlernett

Kontormøbler

Å skape et innovativt og effektivt kontor er ikke bare et innredningsprosjekt, men et forandringsprosjekt. Eller det kan være at du vet akkurat hva du skal ha, eller et tillegg til noe du har fra før. Kinnarps hjelper deg gjennom hele prosjektet, eller bistår bestillingen, enten det gjelder forslag til kontorstol, stoler til møterommet eller kantinen. Trykk her for oversikt over deres kontormøbler.

Helsemøbler

Hvis du ser etter møbler som er tilpasset helsesektor, som venterom, pleie-rom eller møbler til universell utforming, ta en titt her.

Skolemøbler

Utdanning og læremiljø har produkter som er tilpasset akkurat brukere av læringsmiljøet. Du ser deres produktoversikt her.

Mer informasjon

Klikk på logoen til Kinnarps og du kommer til deres nettside med informasjon om blant annet produkter innen kontor og undervisning, eller trykk her.

Klikk på "registrer deg nå"-knappen

Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Kåre Rønningen
404 05 980

Kontakt Kinnarps

Øystein Sandbo
908 82 785