Staples Branding Solutions

Staples Branding Solutions

Staples Solutions tilbyr nå profileringsartikler og leverer produkter som for eksempel T-skjorter, trykksaker, refleksbånd, penner og gaveprodukter.

Staples Branding Solutions er en egen avdeling i Staples som med kreative og innovative idéer tilbyr en komplett løsning for håndtering av profilprodukter, arbeids- og profilklær, kursmateriell, trykksaker samt gaveartikler. De tilbyr kvalitetsprodukter, kort leveringstid, samt spesialtilpassede produkter.

Det unike med avtalen er at du kan kjøpe både profileringsprodukter og forbruksmateriell fra én og samme leverandør, slik at du sparer både tid og kostnader.

Staples Branding Solutions tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • KNIF-rabatter på hele sortimentet
  • Konkurransedyktige priser
  • Ansatte som gir råd til utforming og design
  • Fraktfri levering ved kjøp over 5000 kroner pr ordre (eks.mva.)
  • Stort utvalg av miljøprodukter
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Bestilling i nettbutikken
  • Spesialproduksjoner etter egne krav og spesifikasjoner

Staples Branding Solutions har mange nære samarbeidspartnere, slik at du er sikret god kvalitet på deres leveranser og er en profilpartner du kan stole på.

Du kan bestille direkte i deres nettbutikk, og når du er innlogget får du oversikt over priser med KNIF-rabatter. Trykk her for å komme direkte til nettbutikken.

Mange produktgrupper

Trykk her for oversikt over alle produktgruppene Staples Branding Solutions tilbyr. Du kommer også til deres nettside ved å trykke på logoen til høyre.

Miljø og samfunnsansvar

Staples Solutions er ISO-sertifisert på kvalitet (ISO 9001) og miljø (ISO 14001). Som eneste selskap i bransjen har de dessuten verifisering på samfunnsansvar etter ISO 26000. Samlet gir dette en trygghet for at Staples arbeider for å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Husk at du også kan bidra ved å velge produkter med «Easy on the Planet» og «Easy Tree», da tar du gode, grønne valg.

Hvordan bli kunde og få KNIF-rabatter?

Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Marthe Fjeld
979 89 942

Kontakt Staples Branding Solutions

Kundesenter