Staples Branding Solution

Staples Branding Solution

Staples Busines Advantage tilbyr nå profileringsartikler og leverer produkter som for eksempel T-skjorter, trykksaker, refleksbånd, penner og gaveprodukter.

Staples Branding Solutions er en egen avdeling i Staples som med kreative og innovative idéer tilbyr en komplett løsning for håndtering av profilprodukter, arbeids- og profilklær, kursmateriell, trykksaker samt gaveartikler. De tilbyr kvalitetsprodukter, kort leveringstid, samt spesialtilpassede produkter.

Det unike med avtalen er at du kan kjøpe både profileringsprodukter og forbruksmateriell fra én og samme leverandør, slik at du sparer både tid og kostnader.

Staples Branding Solutions tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • KNIF-rabatter på hele sortimentet
  • Konkurransedyktige priser
  • Ansatte som gir råd til utforming og design
  • Fraktfri levering ved kjøp over 5000 kroner pr ordre (eks.mva.)
  • Stort utvalg av miljøprodukter
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Bestilling i nettbutikken
  • Spesialproduksjoner etter egne krav og spesifikasjoner

Du kan bestille direkte i deres nettbutikk, og når du er innlogget får du oversikt over priser med KNIF-rabatter. Trykk her for å komme direkte til nettbutikken.

Mange produktgrupper

Trykk her for oversikt over alle produktgruppene Staples Branding Solutions tilbyr. Du kommer også til deres nettside ved å trykke på logoen til høyre.

Miljø og samfunnsansvar

Staples Advantage er miljøsertifisert i henhold til ISO 14001, ISO 9001 og ISO 2600. Med ISO standard for samfunnsansvar gjennomfører Staples ulike tiltak og program for å ta del i sitt samfunnsansvar med fokus på tre områder, sosiale forhold, miljø og økonomi. Husk at du også kan kjøpe miljøvennlige produkter gjennom «Easy on the planet» og «Easy Tree», slik at du lett kan gjøre gode grønne valg.

Hvordan bli kunde og få KNIF-rabatter?

Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.

Staples Branding Solutions har mange nære samarbeidspartnere, slik at du er sikret god kvalitet på deres leveranser og er en profilpartner du kan stole på.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991

Kontakt Staples Branding Solution

Kundesenter