Engangsemballasje fra Huhtamaki

Engangsemballasje fra Huhtamaki

Huhtamaki er en av verdens ledende produsenter av engangsemballasje, spesielt innen beger og tallerkener. De tilbyr gode løsninger, som er med på å gjøre servering ved ulike anledninger og arrangementer enkelt, praktisk og økonomisk.

Huhtamaki tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Bredt utvalg av kvalitetsprodukter
  • Miljøvennlige alternativer
  • Lokalt salgsapparat

Miljøriktige produkter

Huhtamaki har et bredt utvalg av miljøvennlige og bærekraftige løsninger av begere og tallerkener til servering av varme drikker og varm mat. Begerne produseres på egen fabrikk i Finland og er Svanemerket. Engangstallerken Chinet er fremstilt av 100 % resirkulert materiale. Miljøproduktene gir dere muligheter for å velge gode engangsløsninger.

Påtrykk av logo

Huhtamaki tilbyr også eget trykk på deres produkter, slik at du kan få profilert din merkevare, logo eller budskap. Kontakt gjerne deres salgrepresentant for mer informasjon.

Kjøp av produkter

Produktene fra Huhtamaki får du kjøpt gjennom Staples og Norengros. For dere som benytter avtalen på storhusholdning, er produktene også tilgjengelige hos ASKO og Servicegrossistene.

Katalog og mer informasjon

Trykk på logoen til høyre, for å komme til Huhtamaki sin nettside. Der finner du blant annet produktinformasjon. Nederst til høyre vises årets produktkatalog.

 

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Alise K. Nystøyl
456 10 004

Kontakt Huhtamaki Norway AS

Lise Ramberg
911 06 596