Skolebøker og digitale læremidler

Skolebøker og digitale læremidler

BS Undervisning gir KNIF-rabatt på læringsmateriell (skolebøker, fagbøker, skjønnlitteratur og digitalt innhold) for barnehage, grunnskole og videregående skole.


Avtalen omfatter blant annet:

  • Skolebøker til grunnskole og videregående skole (Bokgruppe 1)
  • Høyere rabatt i hovedordre-perioden (1.5-30.6 og 1.11-31.12)
  • Rabatt på faglitteratur (Bokgruppe 2)
  • Rabatt på skjønnlitteratur til skolebibliotek (Bokgruppe 3-7)
  • Rabatt på digitale læremidler
  • Gratis frakt, dør-til-dør-levering
  • Plasting av bøker

Fullsortimentsleverandør

BS Undervisning er fullsortimentsleverandør av bøker og trykte læremidler til skoler og barnehager i Norge. I tillegg tilbyr de et stort spekter av digitale læremidler til bruk i undervisningen. De kan derfor fullt ut innfri skolens behov for læremidler, med kort leveransetid og god oppfølging fra erfarne kunderådgivere.

Bestilling av bøker

Bestillinger gjøres enkelt fra bsu.no. Nettbutikken er åpen for alle, men kunder logger seg inn ed sitt brukernavn og passord og kan da se sin pris fratrukket rabatt, lagerstatus på bøkene og enkelt gjennomføre kjøpene. Nettbutikken er spesialtilpasset for handel av skolebøker og digitalt innhold til skolene, så det skal være enkelt å finne de bøkene skolene behøver.

Klikk på "registrer deg nå"-knappen

Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Kåre Rønningen
404 05 980

Kontakt BS Undervisning

Kundeservice
23 24 20 50


Avtalevilkår

Passord :