Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge (CCEPN) er stolt over å være prioritert leverandør til KNIF sine medlemmer på kalde og varme drikker. De tilbyr en bred portefølje av alkoholfrie drikkevarer som bør passe inn hos KNIF sine medlemmer uansett hvilke kunder de betjener.

CCEPN tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Gode rabatter
  • Fritt levert ved bestilling over 10 kasser
  • Et meget motivert salgsapparat som gjerne bistår for å skape felles lønnsom vekst.

Ca 75% av alt volum som CCEPN selger i Norge produseres i Norge. Denne lokale forankringen sammen med muligheter for erfaringsutveksling med de 13 andre europeiske land CCEP opererer innen gir dem gode forutsetninger for å hjelpe til med lønnsom vekst.

Gjennom hele sin verdikjede fra råvarer til ferdig innpakket produkt har CCEPN sterkt fokus på bærekraft. I dag inneholder alle plastflaskene 25% resirkulert plast. Telemark kildevann er nå lansert på flasker som inneholder kun resirkulert plast, samtidig som de kun benytter resirkulert plast på all ytter-emballasje som dekker flaskene. CCEPN offensive mål om å øke andelen av resirkulert plast i produktene fremover.

Klikk på "Registrer deg nå"-knappen

Registreringsskjemaet finner du under knappen "Registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt Coca-Cola Enterprises Norge

Kundeservice
915 08 088