Domstein Sjømat

Domstein Sjømat

Domstein Sjømat AS leverer daglig fersk fisk og sjømat til blant annet storhusholdningbransjen og med hovedfokus på villfanget fisk og skalldyr fra lokale fiskere og fiskemottak.

I 2017 ble de kåret til «Årets produsent 2017» av Smak av Kysten, og har vunnet kategori «Årets Sjømat – Villfanget» tre år på rad i Det Norske Måltid.

Virksomheten er et familieeid selskap i 3. generasjon og har hovedkontor i Måløy. Domstein omfatter salg og distribusjon av ferske sjømatprodukter til dagligvarehandelen, storhusholdning, hoteller og restauranter i Norge.

Domstein er opptatt av at ressursene i havet forvaltes og beskattes på en ansvarlig og bærekraftig måte, og legger vekt på å ha høy miljøstandard i alle ledd.  Så langt som mulig, bruker de miljømerkede og miljøsertifiserte råvarer og produkter. Domstein er i dag ledende i Norge med over 40 MSC, ASC og Debiosertifiserte produkter, i tillegg til flere hundre nøkkelhullmerkede sjømatprodukter.

Domstein Sjømat tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Gode KNIF-priser
  • Råvarer av høy kvalitet
  • Fraktfri levering av ordre over kr 1500 på eget rutenett. Ved ordre under kan et fraktgebyr belastes på kr 250.
  • Rask levering
  • 30 dagers betalingsbetingelser
  • Nettbutikk

Bestillinger mottas per EDI, telefon eller e-post. Ordretelefonen er åpen mandag til fredag fra kl 07.00-16.00. Bestillinger som er meldt innen kl 14.00, leveres samme eller neste dag etter avtale (mandag til og med lørdag).

I tilfeller hvor ekstern distribusjon må benyttes, tilbyr Domstein fraktfri levering på ordre over kr. 4 000,- Ved ekstern distribusjon av ordre under kr. 4 000,- tar de forbehold om å viderefakturerer de reelle transportkostnadene.

Avdelinger

Klikk på "Registrer deg nå"-knappen

Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "Registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt Domstein Sjømat AS

Arild Svensen
450 34 918