Køltzow fisk og sjømat

Køltzow fisk og sjømat

BAMA Storkjøkken tilbyr førsteklasses produkter innen frukt, grønt og fersk fisk til gode priser.

​De er ledende leverandør innen salg og distribusjon av frukt, bær, grønnsaker, poteter, belgvekster nøtter og ferskforedlede produkter til storkjøkkenmarkedet.

Gjennom merkenavnet Køltzow har også andre varegrupper som sjømat, vilt, fersk kjøtt og kylling tatt en økende del av omsetningen. Kundene er alt fra institusjonskjøkken og kantiner, til gourmetrestauranter. Dette gjenspeiler seg i vareutvalget – fra rimelige hverdagsprodukter til eksklusive, eksotiske sjeldenheter.

Køltzow tilbyr medlemsorganisasjonene

  • Gode priser
  • Bredt utvalg bærekraftige råvarer av høy kvalitet
  • Kursing og kompetanseheving
  • Sjømat og frukt/grønt levert på samme bil

Trygg og bærekraftig sjømat

BAMA Storkjøkken skal være en foregangsbedrift for bærekraftig utvikling, og all virksomhet skal skje på en ansvarlig måte. Innenfor sjømat jobbes det spesielt med å bidra til FNs bærekraftmål «Liv under vann», og målet er å kunne gi en kundegaranti for at produktene er fisket, fanget eller oppdrettet på en slik måte at havets naturlige tilstand ivaretas i et langsiktig og bærekraftig perspektiv. Innen sjømat skal BAMA Storkjøkken være en pådriver for bærekraftig fangst og selv drive utviklingen av bærekraftig foredling. En stadig større andel av sortimentet er MSC- eller ASC-sertifisert, og målet om null prosent rødmerkede produkter nærmer seg.

Hvordan bli kunde?

For å bli KNIF-kunde må du registrerer deg direkte på nettsiden til BAMA. Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. For å få KNIF-priser og betingelser må du på kundeskjemaet under "Kjedemedlem?" krysse av for "Ja" og så velge KNIF. Registreringen skjer automatisk og etter noen dager vil du få tilsendt informasjon fra BAMA.


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt Bama

Lasse Johannessen
930 32 046