Bama Storkjøkken

Bama Storkjøkken

​BAMA Storkjøkken tilbyr førsteklasses produkter innen frukt, grønt og fersk fisk til gode priser.

​De er ledende leverandør innen salg og distribusjon av frukt, bær, grønnsaker, poteter, belgvekster nøtter og ferskforedlede produkter til storkjøkkenmarkedet.

Gjennom merkenavnet Køltzow har også andre varegrupper som sjømat, vilt, fersk kjøtt og kylling tatt en økende del av omsetningen. Kundene er alt fra institusjonskjøkken og kantiner, til gourmetrestauranter. Dette gjenspeiler seg i vareutvalget – fra rimelige hverdagsprodukter til eksklusive, eksotiske sjeldenheter.

​BAMA tilbyr medlemsorganisasjonene:

 • Gode priser
 • Bredt utvalg bærekraftige råvarer av høy kvalitet
 • Kursing og kompetanseheving
 • Frukt/grønt og sjømat levert på samme bil

  Sesongkalender for norsk lokalmat

  BAMA Storkjøkken er opptatt av lokal mat. Å handle lokalt er en måte å tenke globalt. Ved å satse på lokalmat ønsker de ikke bare å bli litt grønnere og mer kortreiste, men å få enda bedre råvarer å by på. BAMA tilbyr "Sesongkalenderen". Her kan du enkelt se hvilke norske råvarer som er i sesong, og hvor i landet de dyrkes. Ved å bruke denne kalenderen, vil det være enklere å planlegge menyer basert på sesongens råvarer, samt gi deg mer kunnskap om råvareopprinnelse. Trykk her for å komme til BAMA sin sesongkalender.

  Bærekraft

  Alle FNs bærekraftmål er i fokus, men noen av målene løftes frem da de er spesielt relevante for forretningsområdet. Det jobbes spesielt med å bidra til god helse, kutte matsvinnet, innovasjon og infrastruktur, ansvarlig produksjon, miljøvennlig distribusjon og transport, samt sertifiseringsordninger og samarbeid med WWF for å bidra til å verne om livet under vann. Les mer om BAMA Storkjøkkens bærekraftstrategi her.

  Mat som medisin

  ​BAMA Storkjøkken ønsker mer enn kun å være en leverandør. De ønsker å være i tett dialog med sine kunder og å utvikle konsepter, som styrker bedriftens særegenhet og kvalitet på mattilbudet. "Mat som medisin" er et prosjekt som kan bety revisjon av resepter, menygjennomgang, næringsberegninger, opplæring og kursing og utveksling av erfaringer.

  Hvordan bli kunde?

  For å bli KNIF-kunde må du registrerer deg direkte på nettsiden til BAMA. Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. For å få KNIF-priser og betingelser må du på kundeskjemaet under "Kjedemedlem?" krysse av for "Ja" og så velge KNIF. Registreringen skjer automatisk og etter noen dager vil du få tilsendt informasjon fra BAMA.


  Flere videoer med tips og råd finner du ved å trykke her.

  Relevante avtaler

  Kontakt Knif Innkjøp

  Jan Tore B. Risdal
  404 05 994

  Kontakt Bama

  Lasse Johannessen
  930 32 046