Bama Storkjøkken

Bama Storkjøkken

​Bama Storkjøkken tilbyr førsteklasses produkter innen frukt, grønt og fersk fisk til gode priser.

Bama Storkjøkken tilbyr medlemsorganisasjonene:

 • Oppfølging av kostøkonom og ernæringsfysiolog
 • Gode priser

Bama Storkjøkken er ledende leverandør innen salg og distribusjon av frukt, bær, grønnsaker, poteter, belgvekster nøtter og ferskforedlede produkter til storkjøkkenmarkedet. Kundene er alt fra institusjonskjøkken og kantiner, til gourmetrestauranter. Dette gjenspeiler seg i vareutvalget – fra rimelige hverdagsprodukter til eksklusive, eksotiske sjeldenheter.

  Mat som medisin

  Bama Storkjøkken ønsker mer enn kun å være en leverandør. De ønsker å være i tett dialog med sine kunder og å utvikle konsepter, som styrker bedriftens særegenhet og kvalitet på mattilbudet. "Mat som medisin" er et prosjekt som kan bety revisjon av resepter, menygjennomgang, næringsberegninger, opplæring og kursing og utveksling av erfaringer.

  Sesongkalender for norsk lokalmat

  BAMA Storkjøkken er opptatt av lokal mat. Å handle lokalt er en måte å tenke globalt på. Ved å satse seriøst på lokalmat ønsker BAMA ikke bare å bli litt grønnere og mer kortreiste, men å få enda bedre råvarer å by på. BAMA tilbyr nå "Sesongkalenderen". Her kan du enkelt se hvilke norske råvarer som er i sesong, og hvor i landet de dyrkes. Ved å bruk av denne kalenderen, vil det være enklere å planlegge menyer basert på sesongens råvarer, samt gi deg mer kunnskap om råvareopprinnelse. Trykk her for å komme til BAMA sin sesongkalender

  Klikk på "registrer deg nå"-knappen

  Send inn utfylt registreringsskjema som du finner under knappen "registrer deg nå" øverst ved bildet, eller trykk her for å komme til skjemaet. Når Knif Innkjøp har mottatt utfylt registreringsskjema, vil du bli kontaktet innen kort tid.

  Tips og råd

  Lise Finckenhagen gir her nyttig tips på hvordan man lager salsa.

  Flere videoer med tips og råd finner du ved å trykke her.

  Relevante avtaler

  Kontakt Knif Innkjøp

  Jan Tore B. Risdal
  404 05 994

  Kontakt Bama

  Lasse Johannessen
  930 32 046