JDE Norge

JDE Norge

​Jacobs Douwe Egberts Norge (JDE) het tidligere Kaffehuset Friele, men skiftet navn i 2015. 

JDE Norge har sitt hovedkontor i Bergen. Selskapet har i Norge ca 200 fast ansatte. Det er heleid av Jacobs Douwe Egberts, som har sitt hovedkontor i Amsterdam. Dette er verdens nest største kaffeselskap og har omkring 12.000 ansatte.

JDE tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Friele kaffe
  • Kaffemaskiner
  • Landsdekkende salgsapparat
  • JDE Professional har fokus på storhusholdningskunder

Gjennom JDE internasjonalt og samarbeid med blant annet illy, Rauch og Zengo, har JDE Norge tilgang til avansert produktutvikling og internasjonal markedskunnskap. I tillegg til kaffe, tilbyr JDE Norge også andre typer varm og kald drikke.

Selskapets salgsavdeling er delt i to, og avdelingen som jobber med profesjonelle kunder heter JDE Professional. Salgskonsulentene jobber utelukkende mot det profesjonelle markedet og er spesialist på dette.

JDE Norge produserer årlig rundt 11.000 tonn kaffe under blant annet Friele, House of Coffee- og Krone-merket. I tillegg fører selskapet en del anerkjente utenlandske merkevarer innen kaffe, te, juice og varm sjokolade, blant annet det unike kaffesystemet Cafitesse.

Mer informasjon

For mer informasjon om JDE Norge, trykk på logoen til høyre og du kommer til deres nettside. Der finner du blant annet oversikt over alle deres salgskonsulenter. Til høyre finner du også oversikt over årets produktkatalog.​


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt JDE Norge

Kundesenteret
815 52 333