Joh. Johannson Kaffe

Joh. Johannson Kaffe

​Joh. Johannson Kaffe produserer i dag 1/3 av all kaffe som drikkes i Norge. De mest kjente merkevarene er Evergood, Farmer's, Ali og Green World.

Joh. Johannson Kaffe tilbyr medlemsorganisasjonene:

Selskapet har i over 150 år bygget opp en enestående kompetanse på det å behandle råvaren kaffe på best mulig måte. Hver dag brennes mellom 70 og 80 tonn med kaffebønner av ypperste kvalitet i selskapets produksjonsanlegg på Filipstad, Oslo. 

Når bønnene får den riktige kjernetemperaturen som bidrar til å få frem den gode aromaen i kaffen, kjøles de raskt ned med vann som fordamper i møtet med de varme bønnene – ferdig ristede kaffebønner fra Costa Rica, Kenya, Brasil og Colombia. Ønsker du å smake kvalitetskaffe fra Etiopia, Nicaragua, New Guinea eller Hawaii, så leverer Joh. Johannson Kaffe også dette – i tillegg til flere andre varianter og merkevarer, som for eksempel Green World som er en økologisk kaffe og Farmer’s Coffee som er deres rettferdige kaffe Fairtrade-kaffe.

For mer informasjon trykk på logoen til høyre og du kommer til deres nettside.

Farmer's kaffe Fairtrade

I Norge ble Farmer's kaffe lansert for mer enn 10 år siden – en kvalitetskaffe med Arabica bønner. Den er den mest solgte av Fairtrade-kaffen i Norge og kjøpes i Asko Netthandel, Epdnr 1 709 690​


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991

Kontakt Joh. Johansson Kaffe

Kjersti Marcussen
950 85 260