Joh. Johannson Kaffe

Joh. Johannson Kaffe

​Joh. Johannson Kaffe produserer i dag 1/3 av all kaffe som drikkes i Norge. De mest kjente merkevarene er Evergood, Farmer's Coffee, Ali kaffe og Green World.

Nytt kaffebrenneri med klimanøytral drift

I Vestby, sør for Oslo, bygger Joh. Johannson Kaffe nytt kaffebrenneri. Det nye brenneriet vil sikre en bærekraftig produksjon av kvalitetskaffe. Dette blir et av verdens mest avanserte anlegg for kaffe-foredling. Foreløpig finnes det ikke til noe tilsvarende anlegg andre steder i verden – hverken byggeteknisk eller miljømessig. Anlegget vil ha en klimanøytral drift og en lavutslippsprosess for kaffeforedling. Klimanøytral drift oppnås gjennom klimatiltak og egenproduksjon av strøm. Bygget vil stå ferdig i løpet av 2020 og er på 9400 kvadratmeter og skal produsere 12000 tonn ferdig kaffe i året.

Sentral aktør siden 1866

Joh. Johansson Kaffe har vært en sentral aktør i kaffebransjen siden 1866, og har de sterkeste merkevarene i det norske kaffemarkedet. At selskapet nå kan tilby kaffe av høy kvalitet produsert i et klimanøytralt anlegg, bidrar til å sikre både norske arbeidsplasser og god tilgang på kvalitetskaffe i årene som kommer.

Joh. Johannson Kaffe tilbyr medlemsorganisasjonene:

For mer informasjon trykk på logoen til høyre og du kommer til deres nettside.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt Joh. Johansson Kaffe

Frode Hval
971 29 160