Kjeldsberg Kaffebrenneri

Kjeldsberg Kaffebrenneri

Den gule kaffen - Kjeldsberg er et lokalt kaffebrenneri i Trondheim med lange tradisjoner og sterk lidenskap for kaffe. Med fokus på kvalitet, smak og gode råvarer har Kjeldsberg laget kaffe i seks generasjoner. Ordet ordentlig gjenspeiler seg i alt det Kjeldsberg gjør –  det er en selvfølge at kaffen skal smake ordentlig godt og være av beste kvalitet, men ordentlig kaffe betyr også at man skal oppføre seg ordentlig!

Kjeldsberg Kaffe er den eneste kaffeprodusenten i Norge som utelukkende produserer UTZ- eller Fairtrade-sertifisert kaffe, noen av produktene er også dobbeltsertifisert. Dette sikrer en rettferdig kaffe, produsert på en bærekraftig måte.

Kjeldsberg kaffe tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Kaffe av høyeste kvalitet som er produsert på en bærekraftig og ansvarlig måte. Sertifisert gjennom UTZ, eller Fairtrade og Debio
  • Landsdekkende og kunnskapsrikt salgsapparat som hjelper deg å finne de riktige kaffesortene og løsningene
  • Konkurransedyktige priser

For å kunne tilby et landsdekkende salgsapparat samarbeider Kjeldsberg med Marexim. Kontaktinformasjonen til selgeren i ditt aktuelle området finner du i oversikten til høyre. Her ser du også et utvalg av Kjeldsberg sine produkter.


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt Kjeldsberg Kaffe

Torkil Hansen
995 71 115