Orkla Foods Norge

Orkla Foods Norge

Orkla Foods Norge, et resultat av sammenslåingen av Stabburet og Rieber & Søn's norske virksomhet, er en av Norges største matvarebedrifter. Orkla forvalter sterke merkevarer som Grandiosa, Toro, Big One, Nora, Idun, Stabbur-Makrell, Nugatti, Vossafår, Denja og Fun Light. 

Orkla Foods Norge tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Varer med kjente merkevarer
  • Sikker leveranse
  • Lokale kontaktpersoner med solid kompetanse innen KBS- og HORECA-markedet

Orkla Foods Storhusholdning er en egen markedsorganisasjon som betjener markedet utenfor dagligvarehandelen. I dette sortimentet er merkevarene i tilpassede størrelser og løsninger. I tillegg har Orkla en rekke egne produkter til storhusholdningsmarkedet.

Orkla har 14 produksjonsanlegg spredd over store deler av Sør-Norge og er totalt rundt 1900 ansatte. Selskapets hovedkontor ligger på Mastemyr utenfor Oslo.

Kunnskap om forbrukerbehov og utsalgsstedenes driftssituasjon, sammen med et dedikert fokus på å skape markedsvekst, ligger til grunn for Orklas  konsept- og produktutvikling. I tillegg gjør en unik kombinasjon av mennesker, kompetanse og systemer Orkla Foods kundeoppfølgingsapparat, til ett av de beste i bransjen.

Mer informasjon

Trykk på logoen til Orkla Foods Norge og du kommer til deres nettside. Der finner du oversikt over alle produktene, oppskrifter og nyhetsoversikt, samt salgsapparatet.

Til høyre finner du også årets produktkatalog og kampanjeprodukter.


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt Orkla Foods Norge

Kontaktpersoner, distriktsansvarlige
66 81 61 00