Per's kjøkken

Per's kjøkken

har som mål å være blant de beste innenfor deres produktsegmenter og ble etablert i 1961. Per's kjøkken har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse innen pølsemakerfag (diplomfagutdannede pølsemakere), matproduksjon og næringsmiddelteknolog.

Per's kjøkken tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Bredt sortiment innen pålegg, spekemat og pizzatopping
  • "Sous vide" steker
  • Høy kvalitet og service

Norgesmester

Per's kjøkken har deltatt på mange fagkonkurranser og har vunnet flere priser innen påleggs-klassen.

Mer informasjon

Trykk på logoen til høyre og du kommer til Per's kjøkken sin nettside. Der finner du blant annet produktoversikt. Nederst til høyre finner du deres produktkatalog.

Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Unni Beate Andreassen
404 05 981

Kontakt Per's kjøkken

Geir Hem
919 18 581