Santa Maria Norge

Santa Maria Norge

Etter drøyt 115 år i bransjen er fortsatt Santa Maria opptatt av gode, interessante og spennende smaker!

Santa Maria er i dag en av Skandinavias største krydderselskap med mer enn 1400 ansatte og er en del av det finske næringsmiddelkonsernet Paulig som i hovedsak fokuserer på kaffe, etnisk mat og krydder.

Santa Maria ønsker å levere de beste krydderne og de mest spennende smakene fra alle verdenshjørner. Produktene selges i mer enn 30 land og Santa Maria har produksjonsanlegg i Sverige, Estland, Belgia og Storbritannia.

Santa Maria tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Økologiske krydder
  • Grilltilbehør
  • Smaker fra hele verden
  • Nudler
  • Woksaus
  • Tex Mex

Santa Maria samarbeider nært med sine underleverandører for å sikre at ingrediensene er produsert på en ansvarlig måte.

Krydderblandinger med mindre salt og sukker

Santa Maria relanserte i 2017 sitt krydderkonsept i miljøvennlig FSC-sertifisert emballasje* og har forbedret 30 krydderblandinger med reduksjon av salt, sukker og kunstige tilsetninger. I tillegg lanserte de også seks helt saltfrie krydderblandinger.

* Den nye kartongen gjør at Santa Maria bruker over 40 prosent mindre pakningsmateriell hvert år og sparer naturen for mange tonn med plast. Kartongen er FSC-sertifisert (bærekraftig og fornybart trevirke). Se mer informasjon om de nye krydderblandingene til høyre, eller trykk her for mer informasjon.

Mer informasjon

For mer informasjon om Santa Maria, trykk på logoen til høyre og du kommer til deres nettside. Der finner du blant annet oppskrifter, kontaktinformasjon og produktoversikt.


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt Santa Maria Norge

Yngve Storrø
911 34 511