Verdimat

Verdimat

VERDIMAT er en grossist som har som mål å bidra til mindre matsvinn gjennom samarbeid med produsent, grossist og kunde.

I dag kaster produsenter og grossister ca 70 000 tonn fullgode varer. Dette er et bransjeproblem, men ikke minst et samfunnsproblem. Sammen kan vi gjøre noe med dette! Fokuset er å redusere mengden matsvinn på grossist- og industri- / produksjonsnivå ved å tilby å selge overskuddsprodukter eller varer fra feilproduksjon.

VERDIMAT tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Muligheten til å tenke bærekraftig ved å få tilgang til overskuddsvarer på en enkel måte
  • Lik pris for alle uansett kvantum man kjøper
  • Mattrygghet ivaretas gjennom hele verdikjeden
  • Bredt sortiment av overskuddsvarer fra over 110 kjente produsenter/grossister

VERDIMAT tilbyr varer til 40-60% av ordinær pris og salgsprinsippet er førstemann til mølla. Gjennom deres nettportal selges varene med en sanntid lagerbeholdning, og hvor lenge du kan holde av varen før du må kjøpe den. Dette skal gi lik mulighet til alle, uansett hvor du holder til eller størrelsen på matforbruket. Samtidig er det også informasjon om holdbarhetsdato og dokumentasjon om eventuelle avvik dere må være oppmerksomme på.

Hvordan bli kunde?

For å bli kunde i VERDIMAT sin nettbutikk må du registrere deg direkte på deres nettside. På kundeskjemaet setter du inn under "kjedetilhørighet" Knif Innkjøp. Trykk her for å bli kunde hos VERDIMAT. Registreringen skjer automatisk og etter noen dager vil du få tilsendt informasjon fra VERDIMAT. Du kan også sende en e-post til Henrik Furuholt i VERDIMAT.


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt Verdimat

Henrik Furuholt
916 42 172