TINE Partner Servering

TINE Partner Servering

​Avtalen med TINE gir gode priser og årsbonuser på kjente merkevarer, levert direkte fra TINEs eget effektive distribusjonsnett.

TINE SA ble etablert i 1881 og har vokst seg fra å være en produsent av melk, ost og smør, til å bli en av Norges største næringsmiddelkonsern med en komplett produktportefølje på nærmere 90 merkevarer med nærmere 800 produkter.

I 2017 lanserte TINE tre nye produktgrupper; juicedisp, kaffe og mineralvann. Fullstendig oversikt finner du i årets produktkatalog.

TINE tilbyr medlemsorganisasjonene:

  • Spesialpriser (egen prisliste blir sendt til de som ønsker dette)
  • Kampanjer
  • Minsteordre kr 400 (eks. mva)
  • Fraktfri levering ved ordre over kr 1200 eks. mva (leveringstillegg på 100 kr på ordre mellom 400 og 1200 kr)
  • Landsdekkende salgsapparat med konsulenter, samt kundesenter
  • Kurs og opplæring innenfor relevante emner
  • TINE kan bidra innen konseptutvikling, produktlanseringer, utvikling av menyer etc
  • Etter nærmere avtale med TINE tilbys kostnadsfritt lån av eksponeringsløsninger og relevant kjøleutstyr for produkter

Sunt kosthold

TINE er opptatt av helse og ernæring og har en egen nettside med fokus på kosthold. Trykk her for mer informasjon om TINE og sunt kosthold.

TINE og etisk handel

Det er utfordringer knyttet til etisk handel av varer som kakao, kaffe og sukker. TINE jobber aktivt for å bidra til at underleverandørene tar etisk ansvar. TINE er medlem av Initiativ for etisk handel (IEH) og deres retningslinjer for etisk handel er innarbeidet i TINEs innkjøpsvilkår.

Samfunnsaktør

TINE  tror at framtidens vinnere er de som utvikler og produserer produkter og tjenester på en måte som forener globalt samfunns- og miljømessig ansvar med egen lønnsomhet. TINEs mål er en økonomisk og bærekraftig verdiskaping der de bidrar positivt til våre miljømessig og sosiale omgivelser.

Hvordan knytte seg til avtalen med TINE?

For å bli kunde må du registrerer deg direkte på nettsiden til TINE. På kundeskjemaet setter du inn under "kjedetilhørighet" Knif Innkjøp. Trykk her for å bli kunde hos TINE. Registeringen skjer automatisk og etter noen dager vil du få tilsendt informasjon fra TINE.​


Relevante avtaler

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt TINE Partner Servering

Kundeservice
513 71 513