Velkommen til knif:dagen 2. november

Velkommen til knif:dagen 2. november

Folkehelseinstituttet har nå kommet med nye anbefalinger, og Oslo Kommune har iverksatt nye tiltak vedrørende koronaviruset. Oslo kommune forbyr alle arrangement  med over 500 deltakere inntil videre. Det viktigste vi kan gjøre nå er å følge rådene fra myndighetene, slik at vi bidrar til så liten spredning av smitte som mulig. På bakgrunn av dette har vi besluttet å flytte knif:dagen fra 6. mai til 2. november.

Har du behov for å bli inspirert, få faglig påfyll og ikke minst treffe andre fra det frivillige og ideelle Norge med samme behov som deg?


Da er knif:dagen 2020 stedet å være! Mandag 2. november går årets arrangement av stabelen hvor vi fokuserer på deg som jobber innen bistand, eiendom, HR & personal, IT, ledelse, marked & innsamling, mat & renhold og økonomi & regnskap.

Årets tema er BÆREKRAFT.

Er du opptatt av at organisasjonen din skal ta etikk, miljø og klimaansvar? Du er i godt selskap.

Derfor har knif:dagen i år bærekraft som hovedtema, og både fellessamlingen og fagforaene vektlegger hvordan vi kan redusere vår negative påvirkning på miljø, samfunn og mennesker.

Knif:dagen 2020 er åpen for alle som jobber i frivillige og ideelle organisasjoner. For dette er en spennende dag for deg som jobber et sted som betyr noe for andre!

  • Dagen åpnes av utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF) som gir oss en grundig innføring i bærekraft.

  • Kristin Sønnesyn Berg gir de unge klimaaktivistene en stemme. Hun leder klimautvalget i KFUK-KFUM Global og har vært engasjert i internasjonal klimapolitikk siden hun deltok på klimatoppmøtet i Paris i 2015. Kristin Sønnesyn Berg studerer jus og internasjonale studier, og ønsker å bruke dette i kampen for en bærekraftig fremtid. Særlig opptatt er hun av det internasjonale solidaritets- og rettferdighetsaspektet av klimaendringene, og at unge stemmer skal bli hørt i saker om deres egen fremtid.

  • Sanger og poet Trygve Skaug bidrar med humor, dypt alvor og lun inspirasjon. 

  • En organisasjon eller person som har fått mye ut av lite, skal bli hedret med Sareptaprisen som består at et bilde av sørlandskunstneren Per Fronth og 150.000 kroner.

Etter fellessamlingen kan du som deltaker velge mellom åtte ulike fora. Disse er tilrettelagt ulike arbeids- og ansvarsområder for ansatte i våre medlemsorganisasjoner.  Hvert forum inneholder spesielt målrettede foredrag om hvordan vi kan bli mer bærekraftig innen de enkelte fagområdene.​ Nedenfor kan du klikke på ulike fora og få mer informasjon om foredragene og foredragsholdere.

Lunsj og markedsplass

I lunsjen ønsker vi velkommen til en spennende markedsplass hvor våre samarbeidspartnere vil presentere produkter, nyheter, tilbud og deilige smaksprøver.

Programoversikt

Kl 08.50: Fellessamlingen starter
Kl 11.00: Forumsamling 1
Kl 11.45: Lunsj
Kl 13.30: Forumsamling 2
Kl 14.45: Forumsamling 3
Kl 15.30: Slutt

Trykk her for mer informasjon om de ulike fora.

Trykk her for påmelding til knif:dagen 2020


Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo. Trykk her for kart.
Tidspunkt: Mandag 2. november kl 08.00-15.30
Tema: Bærekraft
Arrangør: KNIF AS
Deltakerpris: Kr 1200,- (inkl. mva). Deltakeravgiften dekker pausemat, lunsj og din deltakelse på ett av de åtte parallelle fora.

Det er bindende påmelding til knif:dagen og deltakeravgiften refunderes ikke.

Velkommen til knif:dagen 2020


Kontakt knif:dagen 2020

Cecilia Sbertoli