Praktiske opplysninger

Praktiske opplysninger

Folkehelseinstituttet har nå kommet med nye anbefalinger, og Oslo Kommune har iverksatt nye tiltak vedrørende koronaviruset. Oslo kommune forbyr alle arrangement med over 500 deltakere inntil videre. Det viktigste vi kan gjøre nå er å følge rådene fra myndighetene, slik at vi bidrar til så liten spredning av smitte som mulig. På bakgrunn av dette har vi besluttet å flytte knif:dagen fra 6. mai til 2. november.

  • Sted og program som planlagt
  • Det er kun datoen som er endret.
  • Knif:dagen arrangeres på Oslo kongressenter med samme program, fagfora og tidspunkter som planlagt. Vi tar likevel forbehold om at enkelte endringer i programmet kan forekomme.

Hva skjer med min billett?

Du har allerede kjøpt billett til knif:dagen, og dersom du fremdeles vil delta 2. november trenger du ikke foreta deg noe. Hvis du ikke har anledning til å delta kan du svar på denne eposten og gi oss en kort beskjed om at du ønsker å få refundert billetten. Du får refundert din billett frem til 6. mai 2020. Det kreves ingen begrunnelse, kun en beskjed om at du ønsker refusjon.

Vi beklager de ulempene dette eventuelt medfører dere, og ta gjerne kontakt dersom dere har noen spørsmål.

Reise

Det er enkelt å finne frem til Oslo Kongressenter. Det ligger omtrent 700 meter, ca. 7 minutters gange, fra Oslo sentralstasjon hvor tog, flytoget, flybusser og t-bane ankommer. Skal du reise med fly, husk at du får KNIF-rabatt hos Norwegian. Bestill avtalekoden her.

Overnatting

Trenger du overnatting, husk at Knif Innkjøp har en avtale med Hotell Scandic. For å få rabatt må dere oppgi Knif Innkjøp sin avtalekode (D000033592)​. Koden legges inn i feltet "bookingkode", når dere bestiller via nettsiden, eller den oppgis når dere bestiller på telefon direkte til hotellet. Scandic er et av Nordens mest bærekraftige hotellkjeder med fokus på miljø, samfunnsansvar og tilgjengelighet. Les mer her.

Oslo Kongressenter, Youngs gate 21 – midt i Oslo sentrum, er et topp moderne konferansesenter i stadig utvikling. Kvalitet, fleksibilitet, innovasjon og fokus på service er viktige deler av Oslo Kongressenter sitt tilbud.Det er enkelt å finne frem til Oslo Kongressenter, som ligger ca. 7 minutters gange fra Oslo sentralstasjon.

Deltakelse

Dagen er delfinansiert av KNIF og våre samarbeidspartnere. Din andel er kun kr 1200,- (inkl. mva). Deltakeravgiften dekker pausemat, lunsj og din deltakelse på ett av de åtte parallelle fora.  Det er bindende påmelding til KNIF-dagen og deltakeravgiften er ikke refunderbar. Dersom du melder deg av blir du belastet med 1200,-.

Du finner mer informasjon om foredragene under hvert enkelt forum. Hvis ikke du mottar en bekreftelse innen få dager, gi tilbakemelding til knifdagen@knif.no 

Du finner mer informasjon om foredragene under hvert forum. Påmeldingsfrist er tirsdag 20. oktober

Velkommen til knif:dagen 2. november


Kontakt knif:dagen 2020

Cecilia Sbertoli