Avtale på skolebøker

Avtale på skolebøker

Vi har inngått avtale med BS Undervisning for skolebøker, fagbøker, skjønnlitteratur og digitalt innhold. Skolene får nå rabatter på læringsmateriell gjennom Knif Innkjøp.

NB! Bøker med KNIF-rabatt må bestilles innen 30. juni for å få levert til skolestart 

Avtalen omfatter blant annet:

  • Skolebøker til grunnskole og videregående skole (Bokgruppe 1)
  • Høyere rabatt i hovedperioden (1.5.-30.6. og 1.11.-31.12.)
  • Rabatt på faglitteratur (Bokgruppe 2)
  • Rabatt på skjønnlitteratur til skolebibliotek (Bokgruppe 3-7)
  • Rabatt på digitale læremidler
  • Gratis frakt, dør-til-dør-levering
  • Plasting av bøker

BS Undervisning er fullsortimentsleverandør av bøker og trykte læremidler til skoler i Norge. I tillegg tilbyr de et stort spekter av digitale læremidler til bruk i undervisningen. De kan derfor fullt ut innfri skolens behov for læremidler, med kort leveransetid og god oppfølging fra erfarne kunderådgivere.

Leveringstid

Bøker bestilt før 30. juni 2017 blir levert i god tid før skolestart (leveres fra 7. august). Suppleringsordre resten av året, uten tilleggstjenester, leveres innen 5 dager fra bestilling så fremt læremiddelet er tilgjengelig fra forlaget. Gjelder ikke bøker som må importeres.

Hvordan bli kunde

Trykk her for å fylle ut kontaktinformasjon. BS Undervisning vil så ta kontakt for en utforpliktende samtale, samt at du vil få brukernavn og passord til nettbutikken.

Bestilling av bøker

Bestillinger gjøres enkelt fra www.bsu.no. Siden er åpen for alle, men kunder logger seg inn med sitt brukernavn og passord og kan da se sin pris fratrukket rabatt, lagerstatus på bøkene og kan enkelt gjennomføre kjøpene. Nettbutikken er spesialtilpasset for handel med skolebøker og digitalt innhold til skolene, så det skal være enkelt å finne de bøkene skolen behøver.
               

Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991

Kontakt BS Undervisning

Kundeservice
23 24 20 50