Kassasystem og integrasjon med Knif Regnskap

Kassasystem og integrasjon med Knif Regnskap

Flere medlemmer har blitt kunder hos CASIO Kassasystemer – en avtale som gir KNIF-priser og betingelser.

Kassaløsningen VR-200

CASIO tilbyr blant annet kassaløsningen VR-200 – en kompakt elektronisk kasse med integrert printer og god kundedisplay. Både denne kassaløsningen og andre kjøre flere programvarer og ikke minst kan integreres med regnskapet. Noe som er en gla'nyhet for dere som er kunder hos Knif Regnskap.

Mulighet for daglige overføringer

Med en slik integrasjon får du blant annet salgstallene raskt og effektiv inn i regnskapet. CASIO kan sette opp daglige overføringer, eller om du ønsker det ukentlig/månedlig. Det velger du selv. Når overføringen av dagsoppgjøret fra kassene går elektronisk, vil det redusere jobben som må gjøres av regnskapsfører og eliminere eventuelle punchefeil.

Ett godt eksempel kan være gjenbruksbutikker, som ønsker å ha full oversikt over dagsomsetningen, slik at de får salgstallene tilgjengelig til en hver tid.

Ny kassasystem-lov

Ny kassasystem-lov trådte i kraft 1. januar 2019, noe som innebærer at alle må ha på plass løsninger som tilfredsstiller det nye lovverket. Er du usikker på om dere har dette på plass i dag, kontakt gjerne CASIO direkte.

Kontakt CASIO eller Knif Regnskap

Ønsker du å få vite hva Casio kan tilby dere, ta gjerne kontakt på knif@kbd.as eller telefon 66 77 80 30.

Du kan også kontakte Knif Regnskap, kontakt@knifregnskap.no eller telefon 404 43 400  for mer informasjon om integrasjon med CASIO Kassasystemer.

Trykk her for mer informasjon om avtalen på kassasystemer.


Kontakt Knif Innkjøp

Jofred Nesje
474 04 142

Kontakt CASIO kontaktskjema

Kontakt CASIO kontaktskjema

Kontakt Knif Regnskap AS

kontakt@knifregnskap.no
404 32 400