Vi har fått avtale med CASIO Kassasystemer

Vi har fått avtale med CASIO Kassasystemer

Flere medlemmer er kjent med CASIO, siden de bruker deres kassasystemer i dag. Med denne nye avtalen får dere gode KNIF-betingelser.

Fra enkle kassaapparater til komplette butikkdataløsninger

CASIO Kassasystemer er leverandør av alt fra enkle kassaapparater til komplette butikkdataløsninger med integrasjoner til regnskap, nettbutikk og andre systemer og har en betydelig markedsandel i Norge. De tilbyr sine kunder en komplett løsning og gir mulighet til å forholde seg til en leverandør. Betalingsterminaler, brikkesystemer, rekvisita og tilbehørsprodukter er også produkter som tilbys i avtalen.

Spesialtilbud på kassasystemer

  • CASIO SE-S400 - den "enkleste" og rimeligste løsningen. Pris fra kr 5.237,- (eks.mva)
  • CASIO V-R200 og V-R7100 - rask og effektiv løsning. Pris fra kr 11.900,- (eks.mva)
Du finner mer informasjon om produktene i brojyren til høyre, eller trykk her for mer informasjon.

Et behov hos mange av våre medlemmer

Flere medlemmer har etterspurt en avtale på kassasystemer, så vi tror den vil møte et behov hos mange av våre medlemmer. Vi er veldig fornøyd med avtalen og spesielt gjelder det vilkårene og prisene som er fremforhandlet med CASIO Kassasystemer. CASIO er et kjent merkenavn, som har stor tillit i markedet. Vi ser frem til samarbeidet med å gjøre avtalen kjent og ikke minst gleder vi oss til å presentere avtalen blant våre medlemmer, slik at den kan bli tatt i bruk, sier forhandlingssjef i Knif Innkjøp Kåre Hegle.

Mer informasjon

Trykk her for mer informasjon om avtalen med CASIO Kassasystemer.

Bildetekst: Fra venstre Bjørg Braaten, CASIO Kassasystemer, Jofred Nesje, Knif Innkjøp, Kåre Hegle, Knif Innkjøp og Thomas Hassel, CASIO Kassasystemer.


Kontakt Knif Innkjøp

Jofred Nesje
474 04 142

Kontakt CASIO Kassasystemer

Bjørg Braaten
908 32 896