Ansvarlige investeringer med Danske Capital

Ansvarlige investeringer med Danske Capital

Danske Invest European Corporate Sustainable Bond Fund, er et fond som aktivt søker selskaper som utmerker seg i bidraget til en bærekraftig og ansvarlig verden.

Ingen miniumsbeløp på rentefondet

Frem til nå har fondet vært tilgjengelig med en minimumstegning på 10 millioner kroner. Danske Invest har nå fått på plass en ny klasse uten denne begrensningen og fondet har dermed blitt tilgjengelig for mange flere av medlemmene.

– Det er tydelig å se at bærekraftige investeringer har blitt et viktig kriterium  for investorer når de ser etter investeringsmuligheter. Derfor er vi i Danske Invest glade for nå å kunne tilby et produkt som går enda lenger enn bare å ta bort de verste selskapene, men som også ser etter selskaper som aktivt bidrar til en bærekraftig utvikling», sier Thomas Fladby, vår kontaktperson hos Danske Invest. Han er også ambassadør for ansvarlige investeringer for Danske Invest i Norge.

Bærekraftig og ansvarlig verden

Flere produkter hvor man fjerner “vers-tingene” tilbys av mange aktører. Danske Invest har tatt et steg videre ved å introdusere «positive screening». Det betyr at de leter opp selskaper som i tillegg til å tilfredsstille de finansielle kriteriene til forvaltningen, også utmerker seg i bidraget til en bærekraftig og ansvarlig verden.

Like god avkastning

Målsettingen er å tilby investorene et investeringsprodukt som gir minst like god avkastning som et tradisjonelt europeisk rentefond med samme risikoprofil. På grunn av det sterke fokuset på bærekraft er dette et fond som passer veldig godt våre medlemmer.

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon European Corporate Sustainable Bond Fund, kontakt gjerne Thomas Fladby i Danske Invest, e-post: thfl@danskeinvest.com, mobil 468 15 964

Trykk her for mer informasjon om kapitalforvaltningsavtalen med Danske Invest.

Kontakt Knif Innkjøp

Karl Gunnar Opdal
952 35 818

Kontakt Danske Invest

Rolf Christian Ugelstad
908 72 161