Bygg kompetanse og nettverk

Bygg kompetanse og nettverk

Fikk du ikke meldt deg på innen fristen?

Den ordinære påmeldingen er nå stengt, men send en e-post til post@knif.no så kan vi undersøke om det er ledig kapasitet på det forumet du ønsker å delta på.

30 foredragsholdere deler sine beste tips og erfaringer

om hvordan man kan skape en vinnende organisasjon ved bruk av digitalisering, verdibasert ledelse, eiendomsforvaltning, tilbakemeldingskultur, gaveinnsamling, moderne økonomistyring og matglede. Vi har fått med oss de beste til å dele med både hjertet og hode.

Fagdagen er delt inn i åtte ulike parallelfora:

Regnskapsføring og økonomistyring

Lønn- og regnskapsforum er nytt, og her vil dere sammen med foredragsholdere fra Knif Regnskap gå gjennom nyttige tema som «kvalitet i organisasjonens økonomistyring», «verktøy og metoder for økonomistyring», og «røde flagg og risikoidentifikasjon i et regnskap». Dette er midt i blinken for deg som jobber med regnskapsføring og økonomistyring.

Arne Hjeltnes – en av foredragsholderne

Vi gleder oss spesielt til Mat- og renholdsforum. Her kan alle ansatte innen-for kjøkken og renhold velge mellom mange forskjellige foredrag. Blant annet kommer Arne Hjeltnes, kjent som programleder på TV2s «Gutta på tur» for å snakke om Norge som matnasjon. – Eg kjem til å snakke om kor flott matland Noreg er og med gode og morosame eksempler på kva me har å by på, sier Hjeltnes om sitt eget foredrag.

Estland – et avansert digitalt samfunn

I følge Wired Magazine er Estland «det mest avanserte digitale samfunn i verden». Det offentlige har her gått i front, og utnyttet den teknologiske utviklingen til sin fordel. Ved å sette innbyggerne i sentrum for alle tjenestene som tilbys har Estland bygget et effektivt, sikkert og transparent digitalt økosystem som sparer tid og penger, og gir kontrollen tilbake til innbyggerne. Den fascinerende historien om deres transformasjon som resulterte i deres e-innbyggerprogram, utnyttelse av blockchainteknologi, online valg og andre digitale tjenester er inspirerende – både for land og  organisasjoner. Hvordan kan man innføre teknologi som alle kan ha nytte av?

Til å snakke om dette har vi fått Anna Piperal, administrerende direktør i e-Estland Showroom – som er en del 
av Enterprise Estland. Hun kommer for å fortelle om e-Estlands reise inn i den digitale verden. Enterprise Estland 
jobber for å legge til rette for business 
og regionspolitikk i Estland. De gir finansiell støtte, rådgivning, samarbeidsmuligheter og opplæring av grundere, forskningsinstitusjoner, for offentlig virksomhet og non-profitt sektoren.

Lederutviklingsprogram

Har dere hørt om Future Leaders? Dette er Skandinavias største lederutviklingsprogram for unge. Vi er så heldige å få med oss Elin Nørve og Morten Molin Wang fra Future Leaders. Morten er student, med en profil innen ledelse. Han jobber for Norges største crowdfundingsplattform, Bidra.no. Wang er en av gründerne bak Someday: et verktøy med ambisjoner om å bli standarden for kulturforbedring på arbeidsplassen. Elin Nørve leder i dag en bedrift som involverer flere hundre aktive studenter, i fire land. De neste seks årene skal Elin påvirke en million fremtidige ledere. Elin og Morten møter dere på Lederforum.

Nytt sted med bedre standsområde
: Oslo Kongressenter

For fjerde året på rad arrangeres KNIF-dagen. Nytt i år er at vi har forflyttet oss til Oslo sentrum til Oslo Kongressenter på Youngstorget. I år blir det større fokus på fagforum, og det vil derfor være fire bolker med ulike tema på hvert forum. Vi vil også presentere ett nytt konsept med stands- og matområde i ett. Der vil du treffe mange våre samarbeidspartnere på stands. Her blir det servert lunsj fra våre mange samarbeidspartnere innen mat og storhusholdning.

«Det viktigste med KNIF-dagen er relasjonsbygging på tvers av organisasjoner og fagområder, og vi håper dere blir med på dette storslåtte arrangementer for å se hva KNIF kan gjøre for deg og din organisasjon!»

Cecilia Sbertoli, arrangementsansvarlig


Trykk her for mer informasjon om de enkelte fagfora.


Kontakt KNIF

Cecilia Sbertoli
404 05 992