Dispensere fra Katrin har vunnet flere priser i

Dispensere fra Katrin har vunnet flere priser i "Merket for god design 2016"

I Norge skal alle offentlige bygninger være utstyrt med produkter som tilfredstiller kravene til universell utforming. Dispenser-serien "Katrin Inclusive" har blitt redesignet med nytt formspråk og forbedret funksjonalitet.  Denne serien har vunnet prisen "Merket for god design 2016".

- Vi ville sikre at vi oppfyller ethvert behov hos alle brukere. Derfor har vi designet og utviklet dispenser-serien i samarbeid med eksperter, kunder og brukere rundt om i Europa. Det ga oss en god forståelse av hvilke utfordringer enkelte grupper møter når de bruker offentlige toaletter, sier Henrik den Ouden Runshaug, som har ledet designprosjektet for Katrin Inclusive Dispensers.

Jurykjennelse:

"En produktserie som er tilpasset alle brukergrupper. Vi vil skryte av designprosessen hvor brukere ble involvert tidlig i prosessen for å sikre brukervennlighet. Resultatet er en helhetlig serie hvor de ulike ulike delene harmonerer godt med hverandre. Det visuelle uttrykket er enkelt og ikke forstyrret av unødige elementer. Formene er runde og myke, og inviterer til bruk. Dispenserne er svært funksjonelle og enkle å fylle på. Dispenserne har gjennomtenkte fiffige løsninger, for eksempel bruk av kontrastfargene svart og hvit for å gjøre det lettere for svaksynte å bruke dispenserne. Helstøpt og gjennomført." DOGA (Norsk Design- og arkitektursenter)

Vi gratulerer Katrin og Metsä Tissues med utmerkelsen "Merket for god design 2016"

Trykk her for mer informasjon om produktene til Katrin. 

Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991

Kontakt Katrin

Arne Kolstad
918 55 591