Trenger du hjelp med økonomistyring i disse tider?

Trenger du hjelp med økonomistyring i disse tider?

Til tross for at vi er inne i en svært krevende tid, både som privatpersoner, arbeidstakere og arbeidsgivere, hvor usikkerhet er det eneste sikre, så lar vi oss inspirere av Jahn Teigens sang "Optimist, jeg vet det går bra til sist".

Knif Regnskap prøver å fokusere på hva kan de faktisk kan gjøre noe med og hvilke muligheter de har i den situasjonen landet står i

Vi opplever at kreativiteten blomstrer og aldri har vel så mange nordmenn vært ute i skog og mark? Vi ser et handlekraftige Norge hvor myndigheter, helsepersonell og andre kritiske personell står på for å minimere krisen.

Knif Regnskap sine primære mål nå er å komme gjennom denne krisen sammen med sine kunder i så god behold som mulig, samt et KNIF som er rustet for fremtiden. Også Knif Regnskap sine medarbeidere har hjemmekontor, men er likevel godt rustet til å hjelpe kundene med de behovene dere har.

Knif Regnskap kan bidra med:

  • Lovgivning og prosesser knyttet til permitteringer av ansatte
  • Likviditetsstyring/økonomistyring nå når inntektsbildet vil kunne se annerledes ut, enn det man for noen få dager siden forventet
  • Kontering og annet administrasjon knyttet til driften, om noen av disse funksjonene blir permittert
  • Medlem- og giveroppfølgning med kompetente ansatte som kan se på mulighetene for å skape større inntekter
  • Hjelp med rapportering og analyse

Har dere andre spørsmål, så ikke nøl med å kontakte Knif Regnskap. De strekker seg langt for å hjelpe dere.


Kontakt din kundekontakt i Knif Regnskap. Eventuelt kan du også kontakte administrerende direktør Kim Boel Pedersen i Knif Regnskap, e-post: kpedersen@knifregnskap.no eller telefon 905 65 676.

Kontakt Knif Regnskap

Kim Boel Pedersen
905 65 676