Glimt fra KNIF-dagen 2017

Glimt fra KNIF-dagen 2017

25. april ble KNIF-dagen 2017 arrangert på Scandic Oslo Airport, Gardermoen. Med over 550 deltakere var det fullt hus!

Vi har fått mange tilbakemeldinger på selve dagen og også i evalueringene i etterkant. Det som skiller seg aller best ut er hvordan KNIF-dagen fungerer som en kollegial møteplass for de ansatte i organisasjonene. Det å møte andre med samme utfordringer som man kan dele erfaringer med, scorer aller høyest på tilbakemeldingene.

Politisk debatt med topp-politikere

Spesielt av året var den politiske debatten, hvor statsminister Erna Solberg (H) og partilederne Jonas Gahr Støre (Ap) og Knut Arild Hareide (KrF) møttes til en times debatt. Debatten kan du se i sin helhet på YouTube. Trykk her for å se den politiske debatten på KNIF-dagen 2017.

Åtte fagforum, myldretorg og utdeling av Sareptaprisen

Sentralt for KNIF-dagen er fagseminarene. I år dekket vi åtte forskjellige områder: eiendom, renhold, økonomi, mat, innsamling, ledelse, IT og HR. Myldretorget med de vel 50 samarbeidspartnerne på stand er noe deltakerne setter stor pris på. Et annet høydepunkt på KNIF-dagen var utdelingen av Sareptaprisen. Den gikk i år til Matsentralen for sitt unike arbeid. Trykk her for mer informasjon om Sareptaprisen.

Film fra KNIF-dagen 2017

Trykk her for å se film fra KNIF-dagen 2017.

KNIF-dagen 2018 arrangeres 25. april

En del tanker er i sving om hvordan neste års KNIF-dag kan bli. Har du lyst til å spille inn dine synspunkter, er det bare å sende oss en e-post til post@knif.no


Kontakt Knif Innkjøp

post@knif.no
23 10 37 30