Knif Regnskap tilbyr CRM-systemet Cornerstone

Knif Regnskap tilbyr CRM-systemet Cornerstone

Knif Regnskap har nylig signert en samarbeidsavtale med Kommunion om leveranse av CRM-systemet Cornerstone – et skybasert medlems- og giversystem for menigheter og frivillige organisasjoner.

Programvaren er allerede godt kjent i markedet og benyttes av mange KNIF-medlemmer, blant annet Care Norge, Stiftelsen Organdonasjon, Det Norske Baptistsamfunn, Misjonskirken og Metodistkirken.

Medlems- og giveroversikt

Cornerstone effektiviserer og automatiserer prosessene i en virksomhet og gir god oversikt med oppdaterte rapporter over medlemmer og givere, slik at organisasjonen får bedre kontroll på egne data – og selvsagt til KNIF-priser. Programvaren håndterer også nyhetsbrev og SMS-tjenester, samt mulighet for å signere ved hjelp av elektronisk signering. Programvaren passer godt for både små og store virksomheter.

Knif Regnskap er allerede godt i gang med å bistå kundene til Cornerstone, slik at de får en sømløs integrasjon mot regnskapssystemet og bedre datakontroll.

Alt på ett sted

Anders Torvill Bjorvand, leder i Kommunion AS som eier Cornerstone forteller at de lenge har ønsket å få til et samarbeid med Knif Regnskap, siden selskapene utfyller hverandre og kundene får alt på ett sted. – I tillegg til en solid kjerne i medlems- og fundraisingsfunksjoner, integrerer vi kommunikasjonsverktøy for nettsider, intranett, nyhetsbrev, SMS-lister og infoskjermer på en og samme plattform. Systemet har støtte for alle relevante betalingsmetoder og er selvsagt integrert med Knif Regnskap sine regnskapsløsninger.

Eivinn Meling, teamleder for medlems- og givertjenester i Knif Regnskap, forteller at målet med samarbeidet er å gi kundene et unikt verktøy som effektiviserer arbeidsoppgavene. – Det ser også ut som om kundene våre setter pris på det nye samarbeidet, siden de første allerede har tatt i bruk Cornerstone.

Mer informasjon

Ønsker du å få vite mer om medlem- og giversystemet, ta gjerne kontakt med din regnskapskonsulent, eller Eivinn Meling i Knif Regnskap.

Kontakt Knif Regnskap

Eivinn Meling
452 51 406