Lerum er årets mat- og drikkeprodusent 2016

Lerum er årets mat- og drikkeprodusent 2016

Lerum AS ble kåret til Årets mat- og drikkeprodusent 2016 under NHO Mat og Drikkes årskonferanse torsdag 19. mai.

Prisen ble overrakt av statsråd Jon Georg Dale til administrerende direktør Trine Lerum i Lerum AS. I juryens begrunnelse står det:

Lerum AS har siden starten i 1907 lagt stor vekt på å bygge en bedriftskultur hvor skaperglede, kunnskap og dugnadsånd står sentralt. Bedriften produserer saft, syltetøy og juice. Det er i dag fjerde generasjon Lerum som eier bedriften. Bedriften har lykkes i å utvikle og produsere kvalitetsprodukter og fremstår som "ærlig" ved å være troverdig, levere kvalitet, være solid, ha integritet og være selvstendig. Produktene har et særpreget design. Bedriften arbeider aktivt med innovasjon og produktutvikling, gjør stadig nye investeringer og oppgraderinger, er særdeles automatisert og godt tilpasset fremtiden.

- Vi har et sterkt ønske om å være med å utvikle bransjen videre, og derfor er det veldig kjekt å få denne prisen. Jeg vil gjerne rette en spesiell takk til alle de ansatte som gjør en stor innsats for bedriften hver eneste dag, sier administrerende direktør i Lerum AS, Trine Lerum.

Trykk her for mer informasjon om årets pris.

I tillegg til årets vinner, Lerum AS, var de nominerte Bakehuset Nord-Norge AS, Kavli Norge AS, Norgesmøllene AS. Flere av disse er leverandører på Storhusholdningsavtalen.

Vi gratulerer Lerum med årets pris!


Kontakt Knif Innkjøp

Unni Beate Andreassen
404 05 981

Kontakt Lerum

Kundesenter
57 62 80 00