Lilleborg Taski

Lilleborg Taski

Bruken av tepper øker, spesielt i kontorlandskap. Med Taski ProCarpet 30 og 45 relanserer Lilleborg Profesjonell sitt teppekonsept, som på en enkel måte gir løsninger for daglig støvsuging og flekkfjerning, periodisk hurtigrens og sjeldnere dyprens. Målet er godt inneklima og rene tepper med jevn kvalitet over tid, med minimal innsats.

Taski ProCarpet produseres  i Sveits og har Taskis kjente kvalitet; med god ergonomi, enkel betjening og godt oppsug. Maskinen finnes i to størrelser, og man veksler enkelt mellom hurtigrens og dyprens. Hurtigrens gjøres med hvit børste og Taski Tapi Shampoo. Tørketiden er kun 45 minutter, og rensing kan utføres innenfor rammen av daglig drift, ingen avstenging eller forstyrrelser av virksomheten. Dyprensing gjøres med svart børste og Taski Tapi Extract (erstatter TR 103). Renseproduktene inneholder luktfjerningsteknologi og er godkjent av The Woolsafe Institute.

Taski ProCarpet er tatt i bruk av norske kunder, og Lars Dahl, driftsdirektør i 2Clean sier: «Vi har brukt Taski Procarpet 45 i flere måneder. Maskinen gir oss muligheten til å utføre jevnlig vedlikehold av teppegulv med lave faste kostnader.»