Ny samarbeidspartner N3zones

Ny samarbeidspartner N3zones

Flere av medlemmene kjenner allerede til produktet Renholdssoner fra N3zones og bruker dette systemet i dag. Med denne nye avtalen får alle medlemmene nå fast rabatt og bedre betingelser, enn når man inngår avtale på egenhånd.

Et godt supplement

Åshild Eklund, avtaleansvarlig i Knif Innkjøp forteller at bakgrunnen for at Knif Innkjøp har inngått avtale med N3zones er at produktet Renholdssoner vil være et godt supplement til våre øvrige avtaler innen renholdsprodukter og matter. Produktet passer godt for mange av våre medlemsgrupper, f.eks. skoler, barnehager, leirsteder, forsamlingshus og kontorbygninger.

Stopper, begrenser og fjerner smuss og fuktighet

N3zones Renholdssoner er et fastmontert mattesystem som stopper, begrenser og fjerner smuss og fuktighet. Systemet består av mange forskjellige elementer og er enkelt å vedlikeholde og skifte ut. N3zones har samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund siden 1998 og har dokumentert effekter på støvdekkemålinger.

Systemet gir enklere renhold og sparte kostnader. Trykk her for mer informasjon om produktet renholdssoner fra N3zones.

Medlem av IEH

N3zones AS er medlem av Initiativ for etisk handel (IEH).

Ta gjerne kontakt med avtaleansvarlig Åshild Eklund for mer informasjon.


Avtalen er undertegnet, til venstre avtaleansvarlig i Knif Innkjøp Åshild Eklund og Torgeir Mork, salgsdirektør i N3zones group As
 

Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991