Finner effektive reiser for Kirkens Nødhjelp

Finner effektive reiser for Kirkens Nødhjelp

Både i katastrofer og langsiktige utviklingsprosjekter trenger Kirkens Nødhjelp å ha orden på flybilletter og reiseavganger. Da spiller G Travel en avgjørende rolle. Kirkens Nødhjelp er en organisasjon med utfordrende reisevirksomhet. Derfor bestilles alle reiser ved hovedkontoret i Oslo gjennom G Travel.

– Noen ganger skjer det uforutsette ting når vi er ute i felten, som at fly blir kansellert eller flyplasser stengt. Da er det fantastisk å kunne ringe G Travel når som helst på døgnet og få hjelp av imøtekommende konsulenter. De ordner alltid opp, sier Corinna Schüttler-Kvarme, seksjonsleder for global logistikk i Kirkens Nødhjelp.

– For å fjerne årsaker til fattigdom påvirker vi myndigheter, næringsliv og religiøse ledere. Vi arbeider langsiktig for utvikling i lokalsamfunn, og vi gir også nødhjelp i katastrofer. Akkurat nå trengs vår innsats blant annet i Øst-Afrika, hvor millioner av mennesker er truet av hungersnød som følge av tørke, forklarer Schüttler-Kvarme.


– Vi bruker G Travel fordi selskapet finner gode løsninger til vanskelige destinasjoner. Vi har dedikerte kontaktpersoner hos G Travel som kjenner våre spesielle behov, forteller Schüttler-Kvarme.

– Det er svært viktig for Kirkens Nødhjelp å holde reisekostnadene så lave som mulig. G Travel hjelper oss med å finne de billigste billettene, og de har gode avtaler som sikrer oss en rekke fordeler. Vi har lagret våre profiler, bonuskort og eventuelt spesielle ønsker for mat eller seteplass hos G Travel, så vi slipper å gjenta og huske på disse tingene for hver reise. Med andre ord er dette både enkelt og kostnadsbesparende, sier Schüttler-Kvarme.


(Nyhetsbrev G Travel 20.04.2017.  Foto: Håvard Bjelland, Kirkens Nødhjelp)

 

Kontakt Knif Innkjøp

Unni Beate Andreassen
404 05 981

Kontakt G Travel

Inger Marie Stangenes
404 03 803