Norengros hjelper deg til å tenke miljøvennlig

Norengros hjelper deg til å tenke miljøvennlig

Miljø og bærekraft er viktigere enn noensinne. Norengros tilbyr miljøvennlige produkter og ønsker å motivere til å gjøre klimavennlige valg i hverdagen. Norengros har som mål å gjøre det så enkelt som mulig for deg for å velge de mest miljøvennlige alternativene.

Brosjyren «Rett fra naturen» tar for seg nyheter og trender innen komposterbar emballasje.

Her er noen eksemplar på noen av produktene som vises i brosjyren

Palmeblad – rett fra naturen til dine gjesters bord

Nedfalne blader fra nøttepalmen Areca samles opp, vaskes og presses i fasong. Uten ytterligere forarbeid er palmebladet klart til bruk på bordet, i ovn (opptil 220°C), mikro eller i fryseren. Hvert produkt fascinerer ved sitt design siden palmebladene ikke er helt like. Strukturen på hvert palmeblad fremstår derfor som et unikt produkt fra naturens side. Serien finnes i tallerkner, boller og beger og kan brukes til både varm og kald mat. Serien er svanemerket og 100 % komposterbare.

Komposterbare porsjonsformer i bagasse

Duni Amuse-Bouche Bagasse er komposterbare porsjonsformer i elegant og organisk design. Bagasse er et biprodukt av fibrer fra sukkerrør. Det er rester av sukkerrørene etter at sukkeret er utvunnet ved pressing og utvasking med vann. Konseptet Duni Amuse-Bouche handler om å perfeksjonere presentasjonen og tilbredningen av mat. Serien består av praktiske presentasjonsprodukter for appetittvekkere.

Begge produktseriene er100 % komposterbare i henhold til EN13432 og kan kastes sammen med matavfallet.

Mer informasjon

Se mer i brosjyren til høyre, eller trykk her for å bla i brosjyren.


Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991

Kontakt Norengros grossist

Kontakt din lokale grossist