Om Get TDC og dekning

Om Get TDC og dekning

Get TDC i Norge inngår som en del av TDC-konsernet, en av  Danmarks ledende leverandør av telekommunikasjon. De har en årlig omsetning på 31,83 milliarder NOK (2015). Konsernet er størst i Norden på TV, nest størst på bredbånd og tredje størst på mobil.

 Get TDC leverer moderne og fleksible kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor i Norge. Løsningene implementeres på eget multiservice-nettverk som sikrer høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

I dag benytter Get TDC Telenor sitt nett. Fra 1. april vil nye kunder få Telia sitt nett. Eksisterende kunder vil overføres etter dette tidspunktet.

Kort om Telia sitt nett:

  • Telia har vunnet flere dekningstester
  • Nettet er optimalisert for nye frekvenser og teknologier
  • Det er enkelt å bytte og du trenger ikke å skifte SIM-kort. Du får en SMS-melding, godtar denne og så er du på Telia sitt nett

 Ny teknologi lanseres i 2017I 2017 lanseres tjenesten VoLTE/tale over 4G-nettet. Hvis du er opptatt av dekning har du mest sannsynlig merket deg at til tross for at du kan ha full 4G-dekning, er ikke dette ensbetydende med god samtalekvalitet. 4G er per i dag et rent datanett, og betyr at når du mottar en samtale mens du er tilkoblet 4G, vil mobilen automatisk bytte til 3G/2G, avhengig av hva som er tilgjengelig.
 
Når tjenesten VoLTE lanseres, innebærer dette at man kan benytte seg av surfing og fildeling mens man prater, og åpner for andre arenaer som videotelefoni uten at det er behov for tredjepartsapplikasjoner som for eksempel Skype. Har du en mobil som støtter VoLTE, vil du få tilgang til denne nye tjenesten med Get TDC i løpet av 2017.
Mer informasjon

Kontakt gjerne avtaleansvarlig Jofred Nesje for mer informasjon.

Kontakt Knif Innkjøp

Jofred Nesje
474 04 142

Kontakt Telia

Salg
(924) 05 051