Fornyet strømavtale med flere nye produkter og tjenester

Fornyet strømavtale med flere nye produkter og tjenester

Det er ikke tilfeldig at strømavtalen med Fjordkraft omfatter 4.704 forskjellige kundeanlegg og om lag 310 GWh i forventet årsvolum og har hatt 50 % vekst de tre siste årene.

Fra 1. mars er avtalen fornyet og den er blitt enda bedre – blant annet med det nye produktet "Knif Fleksibel", i tillegg til "Knif Sikret 50" og "Knif Spot". Avtalen sikrer bedre og personlig oppfølging, rådgivning, priser og skreddersydde løsninger.

Nå lanseres flere nye produkter og tjenester til konkurransedyktige priser:

  • De etablerte og mest populære produktene "Knif Sikret 50" og "Knif Spot" videreføres
  • Har du solcelleanlegg eller varmepumpe og produserer deler av din strøm selv, kan du fremdeles være kunde på KNIF og velge Pluss-avtaler.
  • "Knif Fleksibel" er et nytt produkt beregnet for våre største medlemmer. Her kan disse få tilbud om skreddersydd forvaltning tilpasset deres virksomhet.  
  • Alle KNIF-kunder kan fortsatt få tilgang til egen energirådgiver gjennom innloggingsportalen "Min bedrift".
  • Energikartlegging og energimerking av bygg vil bli tilbudt KNIF-kunder gjennom Fjordkraft sin samarbeidspartner Caverion, som også KNIF har en direkteavtale med. Trykk her for mer informasjon.

I den reforhandlede avtalen har Knif Innkjøp fremforhandlet betydelig bedre betingelser i forhold til påslag og innkjøpskostnader.

Bli kunde på strømavtalen

Husk at du som ansatt i en av våre medlemsorganisasjoner kan få billigere strøm gjennom Fjordkraft. Trykk her for mer informasjon


Kontakt Knif Innkjøp

Jofred Nesje
474 04 142

Kontakt Fjordkraft

Lars Petter Lovik
915 79 686