Kampanje hos Staples – miljøprodukter fra Huhtamaki

Kampanje hos Staples – miljøprodukter fra Huhtamaki

«Hver dag skylles 22 000 tonn plast ut i verdenshavene. Denne plasten forsvinner ikke. Den slites derimot ned til mindre og mindre partikler, som til slutt blir små plastpartikler som fisk og andre organismer i havet tror er mat. Hvis vi ikke får satt en stopper for plastforurensningen av våre hav, vil det være mer plast enn fisk i havet i 2050.» Naturvernforbundet

I dag er vi blitt mye mer bevisst på hva mikroplast er og hva det fører til av ødeleggelser av naturen. Mikroplast ender i havet og bitene er for små til å fjernes. Vi må derfor gjøre det vi kan gjøre, for å unngå at plast og mikroplast blir tatt opp av næringskjeden.

Engangsemballasje

I Norge er forbruket av engangsemballasje stort og brukes både til kontorer, kantiner, serveringssteder, arrangementer og til privat bruk. Huhtamaki og Staples har en kampanje på en del miljøprodukter og da spesielt innen engangsservering. Kvalitetsproduktene er praktiske og kan brukes til servering av alle typer drikke og varm eller kald mat.

Fornybar papirmasse

Miljøproduktene er ikke plastbelagte og derfor nedbrytbare. Mange av engangsproduktene er basert på 100% fornybar papirmasse og er produsert i Finland uten miljø- og helsefarlige kjemikalier. Noen av produktene er dessuten Svanemerket og godkjente for EU’s merking av kompostering EN13432.

Her er noen av miljøprodukter du finner i brosjyren til høyre  

  • BioWare kaffebeger og bestikk
. Disse miljøvennlige begerne er laget av PEFC-sertifisert kartong med bærekraftig bioplast og trefiber. De er komposterbare og biologisk nedbrytbare. På innsiden av begeret er det et belegg som både er komposterbart og biologisk nedbrytbart. Hele verdikjeden, fra råmateriale til produksjon og avfall er spesialutviklet for å ha minst mulig negativ innvirkning på naturen.  Kaffebegeret får du i ulike størrelser, og husk at lokkene også er nedbrytbare. I tillegg får du også kjøpt gaffel og kniv i samme materialet og som er 100% nedbrytbare og komposterbare.
  • Chinet engangstallerkener – lages av 100 % resirkulert materiale og kan komposteres tilbake til jord.
  • Svanemerket papptallerken og kaffebeger i flere forskjellige størrelser. Huhtamaki var først ute med svanemerkede produkter som produseres i Finland
  • Alle Huhtamaki sine kaffebeger er produsert i PEFC sertifisert kartong som sikrer en bærekraftig utvikling av skogen
  • Du får også kjøpt plastbeger, lokk og skåler i miljøvennlig materiale, som er komposterbart og biologisk nedbrytbare fremstilt av plastmateriale fra en årlig fornybar ressurs.

Miljøvennlig valg med svanemerkede engangsprodukter

Ta et godt og miljøvennlig valg og bruk til daglig svanemerkede engangsprodukter. Du får da et tydelig miljøstempel og gjør bærekraftige valg.

Profiltrykk

Husk at du også kan bruke emballasjen til å kommunisere ditt varemerke, produkt eller et budskap med kunden. Forbrukerundersøkelser viser at innbydende utseende på emballasjen assosieres med høy kvalitet. Ta gjerne kontakt med Staples for mer informasjon.

Mer informasjon

Trykk her for å komme til brosjyre og få fullstendig produktinformasjon.


Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991

Kontakt Huhtamaki Norway AS

Lise Ramberg
911 06 596