TeleComputing skifter navn til Visolit

TeleComputing skifter navn til Visolit

Etter å ha kjøpt opp syv IT-selskaper det siste året og styrket sin posisjon som det fremste IT-selskapet i Norden på hybride skytjenester skifter TeleComputing navn.

– Markedet er i endring, kundene har endrede behov, vi har endret oss og derfor bytter vi også merkenavn. Siden oppstarten i 1997 har vi endret oss kraftig. Vi er både den solide partneren på trygg IT-drift, hybride skytjenester og de fremste rådgiverne for digitalisering. Vi hjelper kundene å se mulighetene som finnes,  sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs.  

I en bransje preget av stor konkurranse vil Visolit styrke sin posisjon som Nordens ledende IT-miljø for hybride skytjenester for små- og mellomstore bedrifter.


Visolit er et raskt voksende teknologikonsern, som har styrket sin tilstedeværelse i Norden, utvidet til offentlige kunder, styrket sin vertikale ekspertise og er en viktig partner for digital transformasjon i det nordiske markedet. Etter å ha utvidet med viktige kompetansemiljøer og styrket tjenestetilbudet, var navnendringen et naturlig steg.

– Valget av navnet Visolit sier noe viktig om hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvordan vi ønsker å utvikle oss, forklarer Mjøs.

We Solve IT

– Sammen løser vi kundens utfordringer, «We Solve IT», derfor valgte vi Visolit. Det er ikke tilfeldig at de to første bokstavene i nytt merkenavn er VI. Visolit skal være kundens partner, og vårt motto er «Every challenge needs a partner». Uansett hvilke IT-utfordringer kundene står overfor, skal Visolit være en partner kundene foretrekker. Det gjelder både teknologiutvikling, digitalisering og veien til skyen, sier Mjøs.Kontakt Knif Innkjøp

Kåre Hegle
404 05 988

Kontakt Visolit

Kjetil Rosnes
930 88 800