Vær obs på kataloghaier og useriøse selgere

Vær obs på kataloghaier og useriøse selgere

I sommerperioden blir mange virksomheter kontaktet av pågående og i noen tilfeller useriøse selgere, som skal selge forskjellige og ofte unødvendige katalogoppføringer.

Bruk ressurser på søkemotoroptimalisering og Google søkeord

Mange har stått oppført i ulike papirkataloger og får nå tilbud om tilsvarende nettkataloger. Dette er som regel bortkastede penger. Bruk heller ressurser på søkemotoroptimalisering og Google søkeord.

Kartlegging av unødvendige oppføringer

Medianord vil være behjelpelige med å få kartlagt unødvendige katalogoppføringer og hjelpe til med å avslutte disse. Til høyre finner du Thomas Fjæran sin kontaktinformasjon.

Arild Ove Halås, kretsleder Nordmøre og Romsdal Indremisjon forteller:

"Vi har hatt stort utbytte av samarbeidet med Medianord og har blitt kvitt alle henvendelser fra ulike useriøse telefonselgere, noe som har spart oss for mye penger. Og ikke minst unødvendig tidsbruk og en god del irritasjon. Medianord har også vært til stor hjelp når vi ønsket å profilere og markedsføre leirstedene våre på en ny måte. Det har vært nyttig å få noen som kjenner mediaverden godt, til å se på vårt arbeid med nye og friske øyne. Vi har fått innspill og råd om markedsføring og profilering som har hjulpet oss til å nå nye kundegrupper. Samtidig har vi blitt inspirert og utfordret til å etablere nye tilbud og produkter til våre gjester. I arbeidet med å få på plass gode hjemmesider for leirstedene Frænabu og Visthus har vi fått svært god hjelp både med utforming og innhold. Medianord har også tatt alt det tekniske arbeidet og har vært en fleksibel og kreativ samarbeidspartner."

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om de ulike tjenestene Medianord tilbyr som f.eks Google Adword, medierådgivning og søkemotoroptimalisering? Trykk her for mer informasjon.


Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991

Kontakt Medianord

Fredrik Tveit
417 68 370